En måndag i Marbella

   
    
    
    
  

I måndags körde vi en riktigt chillad semesterdag (vilket behövdes efter helgen). Vi började med lång frukost på terassen i vanlig ordning och åkte sedan ner till Pedros för strandhäng och lunch. Hur fin är inte min nya bikini från Calzedonia? Så förtjust i den eftersom den känns så barnslig och gullig. 
Efter några timmar till på stranden så handlade vi middag och åkte hem för ett glas rosé på balkongen. Till middag blev det grillad entrecote och olika spanska korvar som vi åt tillsammans med en stor sallad och olika röror (jag gjorde en supergod röra som ni ska få receptet på!). Till det drack vi massa gott vin. 

Somnade mätt, glad och belåten efter en fantastisk dag vid två-tiden (det är så varmt här så man äter middag vid elva-tolv på kvällen). 

Måndagens outfit: topp med stjärnor på och shorts med ananaser på, båda från Lindex <3 på kvällen bar jag en tunika från Åhlens 

  1. Åååh, nästsista bilden alltså!! Kan känna doften och ljudet från just den tidpunkten av dagen i Spanien, lyckans er!

  2. Hej!

    Jag måste bara fråga vart är ditt matbord ifrån? Är på jakt efter ett och det ser så fint ut, vore toppen om jag fck ett svar 🙂 Ha en fin semester// Sandra

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi