Kvällens outfit

  
Fick låna Amandas Herve Léger-klänning, Gud vad snygg man känner sig i ett sånt här fodral! Inte ofta jag satsar på såhär tajt men when in Marbella hehe 🙂 Hoppas ni får en underbar kväll! 

  1. Anna: VAD får dig att skriva en sådan kommentar? Varför, VARFÖR, tror du att du har rätt att kommentera Michaelas kropp på det sättet?
   Skärpning.

  2. Oj, vad tråkigt att så många verkar tycka att det vore något negativt att fråga om man är gravid! Som om man skulle kritisera någons kropp när man frågar det? För att det är fult att vara gravid? Framförallt när folk skriver som motsvar att Michaela ser fantastisk ut (vilket hon gör!!), då blir det lite som om att man förutsätter att människan som frågade om hon var gravid menade något illa.

   1. Alltså det är ju helt fantastiskt om man nu ÄR gravid.. men att få frågan ”gravid?” när man inte är inte kul enligt mig.. andra får självklart tycka vad man vill.

 1. WOW! Så sjukt snygg var du i det där fodralet, passade dig och din kropp hur bra som helst! Och färgen med! Jag VILL ha både fodralet och din kropp hehe 🙂

 2. Älskar att du har börjat ta ut svängarna mer och mer i din stil (eller i alla fall som vi ser i bloggen!) – kvinnligt, trendigt, snyggt!

 3. Läste nu de övriga kommentarerna och blir uppriktigt ARG över ”gravid?” kommentaren.
  1. Man kommenterar inte så till någon.
  2. Michaela har perfekt kropp
  3. Man vet ALDRIG vad en människa gått igenom. Jag tex har haft ätstörningar i mitt förflutna, det kan inte folk se idag? Men en sån kommentar skulle kunna räcka för att jag skulle falla tillbaka.

  TÄNK på vad man skriver till folk, oavsett om de är kända eller inte!! Även om 1000 andra kommenterar att man är snygg kan en dålig kommentar knäcka en.

  1. Sen är är det fult att vara gravid? Varför ses det som en dålig kommentar? Det är ju inte som om att vara gravid är motsatsen till att vara snygg/fantastisk. Tänk om människan som frågade faktiskt var uppriktigt nyfiken på om Michaela är gravid eller inte?

   TÄNK på alla gravida som läser detta, oavsett om de är kända eller inte!! De kan verkligen känna sig knäckta av att alla verkar tycka det vore som om att kritisera en kropp om man frågar om den personen är gravid.

   1. Men Alexandra du verkar ju ha missförstått allt. Ingen har sagt att det är fult/dåligt att vara gravid, men får man en sån kommentar hade i alla fall jag (och förmodligen många med mig) tolkat det som att jag såg rund ut om magen, och DET hade för min del verkat förödande. Och även om man inte haft ätstörningar är det en oförskämd sak att fråga. Skriver under på allt Mikaela skrev i sin kommentar.

    1. Det är inte negativt att vara gravid, men håller helt med nedanstående svar. Om man inte är gravid är det inte så trevligt att få den frågan från en random människa? Om den som kommenterade gravid menade det och verkligen undrade så skulle (iaf jag tycka) att hen borde formulerat det så man förstod att hen verkligen brydde sig. Och som Victoria skrev skulle hon nog inte åka på en festresa om hon va gravid heller.
     Det är INTE fult att vara gravid, och de som är gravida är förmodligen superlyckliga över det. Det är fint att vara gravid, det är en vacker gåva. Men enligt mig bör man inte fråga tjejer det i detta sammanhang. Det är att pricka en känslig punkt för många tjejer, vilket jag tycker är onödigt.

   2. Man frågar väl bara om någon är gravid om man tycker de ser runda ut? På vilket sätt skulle det vara roligt att höra när man inte är det? Och man behöver inte ens fokusera på den ytliga aspekten för att förstå hur känsligt det är att fråga en sådan sak. Tänk om kvinnan du frågar hade mer än något annat velat bli gravid men inte kan bli det och all sorg i det? Så vad är det DU inte förstår.

    1. Men gud TÄNK lite. Varför skulle Forni åka till Marbella för att festa och dricka sangria om hon är gravid?? Klart som fasen folk ifrågasätter när det kommer helt out of the blue och inte har någon logisk koppling till bilden i fråga.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi