Min sista kväll i Frankrike

    

Även om man är på yoga-resa måste man göra det man känner för, det är ju fortfarande semester. Jag gillar att gå in i mig själv men det finns gränser för allt och ibland är det skönt att ta ett break från det spirituella och bara ha det härligt utan reflektion.

Så igår kväll tog vi bilen in till Combourg där vi först satte oss på torget och tog en drink, sen gick vi till en liten restaurang med uteservering för en ordentlig middag. Man äter väldigt lätt och enbart vegetariskt på slottet: gröt till frukost, blandat frukt & grönt med äggröra och nyttiga pannkakor till lunch och sedan bönröror och grönsaker till middag på ett ungefär. Så det var härligt med utemiddag för att fira av mig nu när jag ska hem och de andra fortsätter veckan ut. Vi delade på charkisar, anklever och en tryffelröra till förrätt. Sen tog vi varsin köttbit med pommes och bea.

Nu är klockan inte ens sju på morgonen men jag sitter redan på flygplatsen i Rennes. En mellanlandning i Paris och sen är jag hemma igen för några dagars jobb innan nästa semester väntar!

<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi