En video om Swiss Skin Renewal

Eftersom att ni var flera som hade frågor kring skönhet och Swiss Skin Renewal (som jag har skrivit om tidigare här) som jag använder, så valde vi att göra en instruktionsvideo på jobbet där jag pratar om hur jag använder produkten, vad jag har haft för problem och vilka fördelar jag ser i den.

Pst… Jag är sminkad i videon så att ni inte blir lurade av att min hud ser ”perfekt” ut 🙂

Tyckte ni att det var kul med en video? Vi har faktiskt en av Sveriges mest avancerade webb tv-studios hos oss på kontoret så möjligheterna till att göra sånt här är stora (speciellt eftersom vi även har svinduktiga människor som jobbar med studion inhouse). Säg till så kan jag titta på att göra fler saker!

Kommer ännu mer rörligt material på mig om någon timme så håll utkik 😉

Det här är ett samarbete med Swiss Clinic

  1. Jättekul med video! Du verkar så naturlig i ditt sätt att vara, och så ”down to earth”. Tummen upp för din blogg!

  2. Superbra video! Alltid kul med rörligt format.

    Vill passa på att berätta att jag de senaste dagarna inte kunnat ladda upp bilder på Devote, varken via appen eller datorn. Är det något som fler har märkt av eller har du någon aning om vad det skulle kunna bero på?

    1. Oj! Det var inte bra. Vi tittar på det på en gång! Kram och tack för att du säger till <3

  3. Varje gång jag ser dig i rörligt format och hör din röst slår det mig vilken fin och härlig person du verkar vara <3 Saknar er podd något otroligt!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi