Just nu:

Vad gör ni? Vi ligger vid poolen och solar efter ett underbart yoga-pass på två timmar. I slutet hade vi sharing och pratade om vad vi skulle göra, behålla och göra oss av med om vi bara hade ett år kvar att leva. Jag insåg i sharingen att jag inte skulle göra något annorlunda. Jag har jobbat mycket med att rensa i mitt liv de senaste åren och det är fint att känna att det ger resultat. Jag umgås mest (på min fritid) med de jag älskar mest: min familj, D och hans familj. Jag reser. Jag äter och dricker gott. Och jag har ett jobb jag älskar.

Vad skulle ni behålla eller göra er av med om ni bara hade ett år kvar att leva?

 1. Mina vänner får alltid plats i mitt liv. De är allt! Sen självklart min härliga pojkvän som jag varit ihop med 6 år och lika jävla dökär i samt min mamma. <3
  Jag skulle nog göra mig av med press och stress utifrån, mat, träning mm och bara foka på att det är kul att träna och världens härligaste att äta.

 2. förutom min IBS, ångest, osäkerhet och ensamhet.. så skulle jag välja bort sista året på gymnasiet och istället ta mitt pass och resa till Italien. Där vill jag sola, bada, shoppa, lära känna nya människor. Men egentligen kan jag kanske göra det om ett år istället, när gymnasiet är klart. Jag menar, det är ju ingen som direkt hindrar mig. Åh, tror nog jag ska göra så, kanske är Au pair först, men Italien också!

 3. Oj oj, det enda jag skulle behålla är min underbara sambo och mina vänner/familj. Jag skulle skippa att plugga och göra allt sånt tråkigt som jag bara ”måste” för att komma nån vart i livet.

  Det är ganska tragiskt att jag, som tjugoåring, i princip väljer att leva ett liv jag inte alls trivs med. Men vad har man egentligen för val när man inte brinner för något speciellt, inte har mycket pengar, inte är bäst på nåt och helt enkelt är vilsen?

  Jag hoppas innerligt att jag kommer få ett jobb och en vardag jag trivs med när jag är klar med universitetet!

 4. Alltså SÅ viktig fråga Michalea!!! Det är ju en av de frågorna de ställer i lyckofällan, om du kommit så långt i boken:) Perfekt fråga för att få reda på vad man värderar här i livet och åt vilket håll man vill styra det. Jag är avis – vill också åka på yogaresa nu!!

 5. Vilken fantastisk resa du verkar vara på 🙂 Jätteklok fråga. Men jag måste svara något liknande som dig- jag tror jag är på rätt väg. Jag skulle inte säga att jag är färdig, men jag är inne i en period då jag försöker landa och analysera hur jag vill att saker ska vara. Har det jättebra på flera plan, måste jobba på andra. Situationer som tar mycket energi eller som ger mig negativ energi är dom områdena jag måste arbeta mest på, tycker det är svårt att hantera när det kommer utifrån!

 6. jag skulle sluta arbeta, för även om jag älskar mitt arbete så tar det för mycket plats och tid. Jag skulle skriva en bok. Umgås med min man och mitt barn, föräldrar och syster. Jag skulle äta på alla restauranger jag velat testa. Jag skulle köpa dyra skor och läsa en bok i veckan. Sen skulle jag gå på skönhetsbehandlingar oavbrutet! =) KRAM!

 7. Hur mycket jag än trivs i min ny lägenhet och stad skulle flyttlasset direkt gå tillbaka till Stockholm. Jag skulle umgås med mina syskon och deras barn. Skulle åka utomlands. Bila genom USA som länge varit drömmen, sen skulle jag åka till Maldiverna och njuta av lugnet. Och sist men inte minst skulle jag bara äta godsaker, jag är lite avis på alla människor som älskar god mat, brukar titta på dina bilder och försöka leta efter det fantastiska i maten. Jag skulle äta frukt i mängder men framför allt godis! Med ett år kvar så finns det ju ingen mening att äta efter tallriksmodellen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi