Att yoga på ett slott i Frankrike 

    

      
    

  

Det är otroligt vackert och spännande att vara här med Yogiakademin – bara att bo på ett slott i Frankrike är en otroligt upplevelse i sig. Vi har tysta förmiddagar från 07-12, vi har lämnat ifrån oss våra telefoner och vi lever i nuet. Jag har lärt mig en hel del om mig själv bara under dessa första dagar, en del som är härligt och mäktigt. En del som är skrämmande. Men den största insikten är hur tacksam jag är över det liv som är mitt. Jag förstår redan nu hur fylld av kärlek jag kommer att vara när jag kommer hem (och redan är).

Här får ni förresten några bilder från våra första dagar! På slottet, på maten och på mina underbara vänner. Nu ska jag fortsätta njuta vid poolen (klockan är över sex och det är fortfarande stekhett ute). Sen blir det grill-middag bland rosorna.

Puss och ha en underbar måndag!

  1. Åh vad härligt och det där skulle jag också behöva! Kul att ni befinner er i ett slott och det är så intressant med historia om slott och ju äldre desto bättre 😀

  2. Hej fina Michaela, vilka härliga bilder. Ni ser ut att ha det helt underbart!

    Till något helt annat: du berättade i höstas att du fått/får hjälp med din svartsjuka med KBT. Har det blivit bättre sen dess? Var det några konkreta övningar eller tips som gjorde att det vände för dig, eller har det blivit bättre successivt? Har själv problem med detta och skulle verkligen uppskatta att höra vad som hjälper och hur man ska tänka för att bli av med dessa hjärnspöken om ex och liknande. Blir så arg och ledsen på mig själv då jag har världens finaste kille.

    Stor kram och tack för att du finns. <3

      1. Alltså jag menar din kompis långa klänning när hon har hatt på sig? Har för mig att jag sett den i butik nyligen men kan verkligen inte komma på vaaart. Spenderade 5 timmar på jobbet med att söka igenom ALLA klädshoppar hahah

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi