Min fredagskväll

    

  
Så mysig fredagskväll hemma med min älskling. Först kollade jag på Greys Anatomy och åt crostini, sen hade jag mini aw med mig själv på balkongen och ett glas rose (bra tips: köp små flaskor rose som funkar fint när man är själv och inte vill öppna en hel stor flaska!). Sen kom D hem och då lagade vi mat, kollade på Stjärnkusken och så somnade vi framför en film. <3

  1. Hej Michaela,

    Jag hade behövt några kloka ord av dig. Min pojkvän är endast 20 år och var nära att mista livet. Det är ofattbart hur livet kan vända så snabbt. Känner mig alldeles tom på luft. Hur tar man sig igenom något sådant här?

    Du är min förebild, kram.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi