Middagsdejt

      

Igår lyckades jag och supertravarn Petra pricka in en middag ihop. Jag åt en råbiff till varmrätt och gino till efterrätt, så gott. Att vara stammis någonstans är verkligen det mysigaste som finns. Jag älskar att komma in på Riche och kramas med personalen, hälsa på alla ens vänner som också är där och bli bjuden på cava av Anders (det älskar jag allra mest hehe). Alla människor borde ha ett stammisställe dit man kan gå när man behöver positiv energi.

Idag är det den gråaste fredagen ever, så himla deppigt. Jag ska jobba undan innan semestern och sen gå hem, äta middag med min man och givetvis kolla på Stjärnkusken ikväll! Heja min älskling!!!

Och imorgon. Då hoppar jag på ett plan till Frankrike. Aldrig längtat såhär efter semester.

  1. Underbart! Stammis ställe är det bästa, så är även att äta middag men en bästa vän och råbiff!! 😀

    Bon voyage!

  2. Åh det låter ju jättehärligt att ha ett stammisställe. Det får bli ett mål för sommaren att bli stammis någonstans 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi