FLOWERY

IMG_7745

Fick hem ett underbart bud igår från ett nystartat företag vid namn Flowery som levererar snittblommor direkt till dörren. Smart grej för oss som har svårt att välja ut blommor själv! Om de gör sådana här vackra buketter som jag fick kommer jag garanterat att göra lite beställningar där ifrån.

Nu ska jag ut i solen, puss!

  1. Hej Michaela!

    Jag är 16 år gammal och har aldrig varit kär eller tillsammans med en kille. Nu är det så att det finns en kille jag tycker om väldigt, väldigt mycket. Han är ett är äldre och vi brukar smsa varandra ibland, men vi skriver bara ”hej”, ”hur mår du”, ”vi ses”. Det blir liksom aldrig mer än vardagsprat för att kolla läget liksom. Jag vill bara träffa honom och lära känna honom och kanske till och med bli kär för första gången. Men jag vågar inte ta första steget och fråga om vi kan träffas eller nåt. Är bara så otroligt rädd för att han ska neka mig, är så rädd för att han kanske inte alls tycker om mig. Hur ska jag ge det en chans ifall jag inte vågar?
    Vad ska jag göra, vad ska jag skriva? Mina vänner har hela tiden sagt till mig att bara göra det men blir så nervös bara av tanken, behöver någon som du som kan få mig att våga! Inspirera mig till att våga, behöver ditt stöd!
    Tack så jättemycket på förhand!

  2. Förlåt, men det där är mest en bunt med olika växter och inte en bukett. Tvivlar på att grundarna har någon som helst floristutbildning. Men men 😛

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi