Frukost på Strandvägen 1

     

   

Igår åt jag, Margaux och Rebecca en avslutningsfrukost för Rebecca på Strandvägen 1. Rebecca har praktiserat hos oss hela våren och gjort ett strålande jobb. Alltid tråkigt att säga hej då till en duktig medarbetare men jag är säker på att våra vägar kommer korsas igen.

Första gången jag åt frukost på Strandvägen 1 förresten, helt klart godkänt. Många valmöjligheter på menyn, helt okej priser och väldigt mysig morgonstämning. Kommer absolut gå tillbaka.

Men nu är det lördag morgon och jag ska ta ett lååångt morgonbad. Puss!

  1. Men WOW vad vacker du är Michaela, du fullkomligen strålar! Hoppas att du har en mysig lördag. Kram

  2. hihi det roligaste (?) är ju att mobilen på bordet ringer! känner att jag felfokuserar lite, men vill typ zooma och se vem det är! haha!

  3. Men så underbart mysigt! Du har säkert skrivit om det tidigare, men skulle gärna veta vad du använder för foundation och rouge? 🙂

    Många kramar

  4. Ser att jag inte är den enda som tänkt det men måste bara skriva SHIT va snygg du är!!! Och håret är helt perfekt, bästa färgen! Ha en alldeles underbar söndag nu!

  5. Åh, vilken vacker bild med ljuset som skiner på bordet. Och, måste tilläggas, ÄLSKAR din helgdagssminkning samt hår!

  6. hej michaela!! Vilken storlek har du i dina vita dry lake byxor som du bär på din instagram bild när du var på student härrom dagen? dom är så fina men vet inte riktigt vilken storlek jag ska beställa!
    kram <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi