Sänggaveln från himlen

IMG_7173.JPG

IMG_7175.JPG

Kan vi prata lite om den här drömsängen jag sover i om nätterna? Så fort allt är mer ombonat ska ni få fler inlägg och bättre bilder, men fick ikväll hem denna ljuvliga sänggavel som vi köpte på Zandvoort i Sickla Köpkvarter och måste bara visa er! Det är ju Margauxs kompis som driver den butiken, ni kanske minns när vi var där?

I alla fall så blev den klar och levererad till oss idag, jag har gått som ett barn på julafton och bara väntat på att det skulle plinga på dörren. Budkillarna var dessutom trevliga nog att leverera den ända in till sin plats bakom sängen.

Som ni ser är den inte upphängd än, utan kommer att hängas upp en bit ovanför sängen så att den får synas mer. Nu står den lutad på marken. Den är 180×120 cm och kostade runt 9 000 kr. De har HUR många olika gavlar, modeller, storlekar och färger som helst i olika prisklasser men oj vad nöjd jag är med den här. Vår är beige och i sammet, så mjuk och mysig att jag vet inte vad. Ligger och bloggar med huvudet lutat mot den as we speak och känner bara att jag vill tacka gudarna för min underbara sovplats här på jorden.

Ska visa bättre bilder så att ni får se färgen ordentligt sen också! Tills dess kan ni spana in Zandvoort på Instagram där de lägger upp massa inspirerande bilder (om ni som jag bara har inredning i huvudet).

<333

 Psst… den vackra sängen kommer från Carpe Diem Beds of Sweden och den får ni också se mer bilder på inom sinom tid :)))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi