Den perfekta helgen

  

Den här helgen har verkligen varit min definition på en perfekt helg. Jag har umgåtts med de jag älskar, ätit grymt god mat, sovit ut (dvs det mysigaste som finns) och skrattat en hel del. Trots det otroligt trista maj-vädret så har den här helgen innehållit allt. Känner mig väldigt tacksam såhär på söndagskvällen. Full uppdatering får ni som vanligt imorgon, nu blir det film i sängen. Puss!

 1. Det är den känslan som är fantastiskt bra att försöka komma ihåg när sämre dagar kommer.
  Självklart får man ha sämre dagar. Men när det känns som mest hopplöst, låt inte dom snurrande tankarna i huvudet ta över. Minns dom bra dagarna inom dig.
  Jag vet…lättare sagt än gjort…men ibland funkar det med lite tankekraft :).
  Kram

 2. Besök gärna min blogg:) Har flera goda (OCH NYTTIGA) recept uppe, samt tips och utmaningar. Även inlägg som b.la. ”Det här händer i kroppen vid stress”, ”Lär dig tyda din kropps fysiska bristsymptom” och ”Avgör hur din kropp mår med hjälp av färgen på ditt urin”. Intressant läsning för alla som är hälsointresserade:) http://mathildasprimeshape.devote.se/

 3. skönt att läsa att helgen varit så bra som du beskriver, det är du värd tycker jag. läser din bok idag om kärlek, den får min ångest att minska, tack för det. kram

  1. Hej fina du! Åh tack, det har varit välbehövligt med en så lugn och mysig helg. Kan tipsa dig om att läsa ”Lyckofällan” om du brukar ha ångest. <3

 4. Hej finaste Michaela!
  Jag vill bara tacka för en fantastisk blogg och säga hur mycket jag saknar din och Dashas podcast! Er podcast peppade mig så mycket, och jag lyssnar ofta på gamla avsnitt om och om igen, då dom verkligen hjälper mig i mitt kärleksliv och gör mig glad! Jag, och många andra saknar att få lyssna på era kloka ord varje vecka. Det vore så himla kul om ni kunde börja podda igen.. 🙂
  Kram!!

 5. Det är konstigt hur lugn jag blir av att läsa din blogg, det är nästan som jag återupplever det du gjort i helgen trots att min var hemsk på alla sätt och vis.. gryyym blogg!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi