Lördag i badkaret

Hej från badet! 

Vilken härlig förmiddag vi har haft. D har precis gått till gymmet och jag ligger och plaskar i badkaret. Extra mysigt när det är grått och regnar utanför! Låg i sängen och drog mig till elva i morse och åt sedan en lång frukost. Innan badet hann jag dessutom med lite fix med presenter, packa upp nyshoppade grejer till lägenheten och igår monterade D upp tv:n också så nu är det inte lika tyst här hemma. Börjar verkligen kännas mer som ett hem för varje dag som går. Så kär i vår lägenhet.

Okej nu ska jag stänga av vattnet innan jag drunknar och sedan gotta in mig i mina dyraste krämer. Lyx! Puss!

  

  1. Jag flyttade till lägenhet med badkar i februari och har badat varje dag sen dess, bortsett från när jag varit bortrest såklart. Jag tror att jag är beroende… <3

  2. Vilket drömmigt badrum! Och badkar måste vara den bästa prylen man kan ha i ett hem, det finns få saker så underbara som att krypa ner i ett varmt bad en ledig dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi