FLATTERED

          

Hanna på Flattered är en av de gulligare människorna jag har stött på i mitt jobb. Härom dagen skickade hon dessutom den här fina presenten till mig – ett par utomhus-flats från Flattered! Jag använder deras inomhusflats i stort sett varje dag så jag blev väldigt glad över den här presenten. De har snyggast modell på flats tycker jag: smala, nätta och perfekt rundning.

Idag inviger jag dem tillsammans med vita jeans från Ralph Lauren och vit t-shirt från Cubus. 

Nu – dagens första möte. Puss!

  1. Åh de är verkligen supersnygga och det är så synd att de inte passar mina breda fötter. Annars hade jag ägt flera par 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi