En gul kaktus

IMG_6663

Hur gullig är inte vår gula kaktus? Den passar så fint i vårt vardagsrumsfönster med ljusstakarna i mässing. Lillblomman. Idag blev de klara med målningen i lägenheten så det blir ingen hotellvistelse för oss (ganska skönt med tanke på att jag är så nykär i lägenheten fortfarande). Imorgon byter de heltäckningsmattan i extrarummet som ska bli arbetsrum. Sen är vi ännu ett steg på vägen till ett färdigt hem 🙂

Ska bara mysa i lägenheten hela helgen!

  1. Åh vill se mer och mer bilder ifrån nya lägenheten! Ni har det så fint! Den gula kaktusen är ju för gullig <3

  2. Åh, alltså jag och pojkvännen håller på att leta lägenhet och efter hur många besvikelser och inställda visningar som helst så har vi nu hittat en vi verkligen vill ha. Håller tummar och tår för att det går vägen så jag kan börja planera med inredning och grejer haha. Det är så himla kul och jag längtar ihjäl mig typ!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi