Reebok-middag på Story Hotel

IMG_6960.JPG

IMG_6962.JPG

Idag efter jobbet så ”råkade” jag shoppa lite grejer till lägenheten… herregud, jag hittar saker jag vill ha överallt nu när jag är så nykär i vårt hem. Den här sommaren kommer att ruinera mig. Efter shoppingen promenerade jag upp till Story Hotel där Polhem PR tillsammans med Reebok bjöd in till middag för att fira sitt nya samarbete med Face Stockholm. Förutom att prata sneakers och Reebok så åt vi också väldigt god mat! Jag åt först en hamburgare med gruyere-ost, tryffelmayo, karamelliserad lök och pommes. Sen hade de beställt laktosfria tårtor! Så var tvungen att äta en bit sån också.

Bokstavligen rullade ut från Story sen… ringde mamma på vägen hem bara för att ha någon att prata med pga risk för att somna eller spricka mitt på gatan av matkoman.

Nu ska jag släcka ner och somna sött, imorgon väntar yoga som vanligt.
Puss och sov gott!

  1. Michaela! Behöver inspiration, och gärna av dig eftersom jag avgudar din klädstil, så enkelt och snyggt alltid!! Summerburst i Gbg i helgen – och det ska regna och vara kallt… Vad har man på sig när vädret är urkast på festival??
    Kram Ellen

  2. Har du sett första avsnittet av Mina två liv på SVT? Om du inte har det är det verkligen att rekomendera!

  3. Hej fina Michaela!

    Inför sommaren nu så undrar jag hur du brukar göra med BH under spaghetti-linnen och urringade eller tunna klänningar. Har ofta själv undvikit den typen av plagg pga bh-problemet men jag vill så gärna klä mig i mer sådant. Har du några tips? <3

    Linda

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi