SUNDAYS

Hej söndag!

Hur är er sista dag på långhelgen? Min ser likadan ut som de tidigare. En mix av flyttpacka, jobba, äta mat och vila lite i soffan mellan varven. Om en timme kommer en tjej och hämtar soffan, sen är vi utan soffa i en himla massa veckor. Jag och killen konstaterade tidigare att det här har varit en av de tråkigare långhelgerna i våra liv, dagarna har verkligen bara lunkat på. Nu har jag dock fått allt detta gjort på dessa tre dagar: sorterat, packat ner och märkt ALLT nere i källaren, blivit av med ALLT som skulle ges bort till familj eller bättre behövande, packat ner ungefär en tredjedel av allt som ska med till nya lägenheten, jobbat en halvdag, träffat min familj, träffat D’s familj, druckit rosé i solen ett par timmar, ätit lyxlunch med tjejerna, kollat på hockey, sett några filmer, handlat saker, slängt saker, sorterat saker.

Typ så.

Vad har ni gjort i helgen?

Sista timmarna av söndagen kommer tillbringas i sängen framför Johan Falk tror jag. Imorgon börjar jag veckan med att bli intervjuad på SIME för ungdomar (så kul!) och sen kommer veckan gå i en rasande fart. Nästa helg flyttar vi!!!

Den lyckan.

ea5dcfc91f20589ad7411b1624cf9463

ce3a298f9e98f44283a6df23afadbfa7

d76e314bff6bddd482a7c7c46d23acf9

  1. Vilka härliga texter! Den här söndagen spenderar jag med massa plugg, såhär innan studenten. Hoppas du får en riktigt fin kväll! Stor kram

  2. Jag har tvättat kläder, gått en promenad, sökt jobb och kylskåpsrensat för att jag inte har råd att köpa mat då lönen från mitt extrajobb uteblev på grund av slarv från arbetsgivarens sida.

    Sedan har jag samlat kraft och ork för att fullfölja mina sista 6 veckor på min drömpraktik jag haft de senaste månaderna. Jag är så psykiskt och fysiskt slut av att praktisera heltid + jobba extra inom vården varje helg. Den här helgen har varit mina första lediga dagar på 8 veckor. Jag bor ensam i en andrahandslägenhet med bara en madrass på golvet, ett bord, en stol och en spegel på väggen. Jag har exakt 132 kr kvar på mitt konto men jag vet att bara jag kämpar nu så kommer det bli bra sen.

    Att allt som inte dödar en gör en starkare stämmer verkligen. Tack för lite karriärspepp i ditt förra inlägg, det behövdes verkligen. Kram.

    1. Men oj! Kommer arbetsgivaren rätta till felet och du kommer få dina pengar snart? Eller måste du vänta till slutet av denna månad? Behöver du hjälp med mat?

      1. Vad rart av dig att fråga om hjälp med mat! <3 Hoppas också att kommentaren Jo får en mer dräglig vardag när jag läser hennes inlägg, men att gå från ord till handling och ställa en sådan medmänsklig fråga, man blir alldeles varm!

  3. välbehövlig helg säkert! så ni slipper stressa ihjäl er nästa. SÅ SÅ SÅ roligt med flytt! och btw, jag har levt utan soffa flera år, funkar fint 😉

  4. Har haft en SÅ lugn helg vilket har gjort att den har känt som en evighet.. skönt att det är måndag igen typ, haha.
    Har i alla fall blivit bjuden på tacos, tittat på majbrasa, funderat över framtiden (att titta in i en stor eld som brinner är så terapeutiskt), shoppat en hel del, varit ute och ridit, och så har jag tatuerat mig.

  5. Hej,
    jag trillade in på din blogg i fredags när jag var lite, ehrm, bakis, och kände för att slöläsa bloggar vilket jag nästan aldrig gör annars. Hade ingen som helst koll på vem du var heller. Men nu har jag ägnat såå många timmar av den här helgen åt att läsa bloggen, tror jag har kommit ända bak till första advent förra året 😉 Blir så himla inspirerad och motiverad av din inställning till mat, kärlek och att jobba mot sina egna drömmar. Tack för det!

  6. Det låter lite roligt när du skriver att du har haft en av de tråkigaste långhelgerna i ditt liv – och så har du ätit lyxlunch med tjejerna, träffat din familj, druckit rosé i solen. Allt är relativt antar jag… 😉 Absolut inget negativt, det bara lät komiskt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi