Första maj

  

Glad första maj! För visst säger man så?

Hur mår ni? Vad jag förstod det som var det rätt stökigt igår kväll med mösspåtagningar och allt. Gud vad kul min egen mösspåtagningar var! Vi var nere på J i Nacka Strand och drack eftermiddagsrosé och på kvällen var vi ute. Pirret de sista veckorna innan studenten alltså, wow. Njut nu ni som är där!

… För helt plötsligt är man 25 och vet ni vad man gör då på Valborg? Somnar 22.00 i soffan framför en film efter charkisar och mys. Det finns en charm med alla perioder i sitt liv.

Idag har jag sorterat hela källarförrådet inför flytten, sen kom Sam över på lunch och skitsnack. Nu blir det nog middag om ett tag och en lugn kväll – imorgon fortsätter flyttpackningen. Jag är verkligen glad över att jag tömde en lgh med i stort sett hela mitt liv för bara några månader sen, för den här flytten går hyfsat smidigt.

Vad ska ni äta för middag? Hos oss blir det två kalla rätter, ni får se bilder sen! 

<3

  1. I Finland firas 1.maj i en riktig karnevalanda – alla har på sina studentmössor men förutom det en hel del ballonger, roliga hattar, serpentiner och peruker. En underbar dag då alla är glada, småfulla, äter härlig sillunch/ picnic med vänner o familj och hänger ute hela dagen om bara vädret tillåter. En underbar fest i synnerhet för alla studeranden och unga vuxna som ännu orkar festa hur länge som helst 😀

  2. Ska själv ta studenten i år, men det är snarare ångest för att mitt nuvarande liv tar slut än glädje inför studenten nu!

    1. Varje fas i livet har sin charm! Nästa år är det 10 år sedan jag tog studenten och jag hade själv samma känslor som du. Men livet blir bättre och bättre, jag lovar! Oroa dig inte för framtiden utan försök vända det till något positivt. Efter gymnasiet så är du helt fri att göra vad du vill och du kan strunta i vad alla andra tycker. Gör din egen grej! 🙂

  3. haha så skönt med någon mer som inte firade igår,, dock var jag uppe två timmar längre än dig, WIN!! 😉

  4. Glad första maj säger man om man är socialist, vilket jag hoppas att du är, så ja -glad första maj! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi