Drottningen av bakning

IMG_6357.JPG

Min dag började med sockerkaka och kaffe tillsammans med Leila. En otroligt härlig kvinna som jag hoppas att jag får träffa mer i framtiden!

Eller i och för sig, innan dess började jag faktiskt med yoga. Yoga följt av sockerkaka till frukost måste vara den perfekta morgonen. Nu blir det jobb och efter jobbet ska jag shoppa sänggavel till nya sängen! Mysigt!

  1. Hej! Jag kommenterar nästan aldrig i bloggar utan är oftast bara inne och smygläser vad som skrivs! 😀 Fascineras dock över hur vissa tar sig friheten och kommentera dina inlägg helt utflippat ibland. Ok, lite får man kanske tåla när man är en offentlig person men det finns ju faktiskt gränser. Jag ville egentligen bara säga att jag tycker att du är cool och jag hoppas att du orkar fortsätta vara så varm och äkta som du verkar vara! 🙂 ha en finfin dag!

    1. Hej fina du

      TACK! Ja alla människor har ju inte alla hästar hemma, men man glömmer sånt ibland. Tur att det finns en hel del trevliga människor där ute också iaf.

      Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi