Middag på Nosh & Chow, Alesso i Globen och en hemlig spelning på Wall

IMG_6295

I fredags kväll gjorde jag mig i ordning och mötte upp LinEast för en fördrink.

IMG_6298

Efter ett glas bubbel promenerade vi upp till Nosh & Chow för att äta en mysig middag och umgås lite på tu man hand (älskar verkligen kompisdejter).

IMG_6306

Jag åt flankstek på asiatiskt vis med chilimarinerad pak choy, koriander, chilimayo och sötpotatis-pommes. Holy smoly vad gott det var.

IMG_6308

Vi hade en underbar kväll fylld av massa prat om allt sånt man inte vågar prata om annars. Jag älskar att få prata av mig med mina vänner, lätta på hjärtat och berätta om sånt som ligger och grämer långt inom en. Då är det som att saker lättar inom en och man blir en lite mer lättsam människa. Så otroligt glad för att jag har vänner som lyssnar och finns där för mig.

Nåväl, efter middagen skuttade jag hem och somnade sött!

IMG_6310

I lördags var det dags för kalas! Min kusin Alexander fyllde 17 år och bjöd hem på festligheter.

IMG_6309

Kalas-mat är alltid så gott tycker jag. Precis som studentmottagnings-mat! Vi åt olika pastasallader med marinerad kyckling, nomnom.

IMG_6313

Sen fikade vi med en nutella-glasstårta (ja, det är sant!), kanelbullar, chokladbollar och annat gott. Jag var i en sådan sjuk matkoma efteråt, trodde att jag skulle somna sittandes vid matbordet? Tack älskade moster för att du bakar som en drottning.

Curemedia_MichaelaForni

På kvällen var vi ett stökigt gäng som tillsammans med Cure Media gick på Alesso, där vi hade en egen loge kvällen till ära (!). Sån lyx med egen toalett när man går på konsert alltså.

IMG_6330

Vi åt middag och drack bubbel i logen innan han gick på.

IMG_6314

Sen dansade vi ute på balkongen i två timmar i sträck. Tack till alla SUPERgulliga personer som kom fram och kramades under kvällen, ni är bäst <3

IMG_6316

Efter flera timmar i Globen tog jag som sagt en taxi in till stan och körde en riktig utgång kvällen till ära. Alesso spelade skivor tillsammans med Ingrosso inne på Wall så vi var där och dansade, samt flera andra dansgolv som vi hittade under natten. Tack alla inblandade för en underbar kväll!

IMG_6281

Min söndag har vi redan pratat om, den tillbringades här med pizza :)))

  1. Får man be om receptet på den Nutellaglasstårtan från din moster kanske? Gästbloggare! Hurra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi