HAIR TALK

MAD_4863

Jag får massvis med frågor kring hur jag får mitt hår att ligga sådär ”bakåt” som det gör. Jag har kanske svarat på den frågan hundra gånger i kommentarsfälten och i egna blogginlägg men eftersom det kan vara ganska svårt att hitta så tar vi det igen 🙂

Mina hårstrån är väldigt grova, så de ”ställer sig” upp utan att jag behöver jobba speciellt mycket för volymen, den finns där vare sig jag vill eller inte. Jag behöver alltså bara borsta bak håret för att det ska ligga på samma sätt som bilden ovan. Det är ju väldigt tur om man vill ha just den här frisyren, men om jag vill ha mittbena t.ex. är det jättesvårt för mitt hår att lägga sig fint runt ansiktet. Därför har jag valt att ofta ha håret på ett sätt som fungerar, istället för att behöva tampas med plattång i hundra timmar (och sen ändå bli ledsen över att håret inte lägger sig i en snygg mittbena efter en halvtimme av plattning, livets ytliga problem).

Ett tips för denna frisyr stavas dock torrschampo! Spraya torrschampo längst fram vid hårfästet när du borstat bak det så får du den där härliga volymen i frisyren. Avsluta med hårspray!

  1. Jag har en väldigt rak och tydlig mittbena och kan inte göra något åt det – och tycker inte om den (alls, tom när jag sätter upp hästsvans så syns den lite…) Lustigt att man ofta inte gillar det man är född med och vill ha något annat!
    Tycker din frysyr är supersnygg -(som hela du är) kram !

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi