Lite söndagsångest och så.

Gud så bakis jag är. Hade en riktig helkväll igår och eftersom det var ett jäkla tag sen sist kan man säga att det känns idag. Jag dansade verkligen hela kvällen, från AlessoGloben till coctailbaren på V där de bara spelar gamla klassiker (typ Whitney Houston fyra gånger i rad!!! ÄLSKA) och på något vänster lyckades Kenza övertala mig till att följa med till 309 och dansa hip hop sista timmen. En riktigt rolig tjejkväll, precis vad jag var sugen på. Dansa tills fötterna värker och snacka tjejsnack.

Idag har jag inte gjort många knop, kan avslöja redan nu att bilderna från den här dagen till ”Min helg i bilder” kommer att vara… få, haha. Jag låg i sängen till två, tog en långdusch, städade undan, visade vår soffa för en supergullig tjej, handlade pizza och nu kollar jag på ”The Bling Ring”. Blir nog inte så mycket mer av den här dagen.

Men imorgon är en ny dag och den längtar jag efter!

Hoppas ni får en underbar söndag, puss!

  1. hehe men sådana kvällar måste en ju unna sig ibland, även om man ångrar det dagen efter. Lite ungdomlighet måste vi 25-åringar få ha kvar 😉 haha

  2. Det lät som en riktigt härlig söndag ändå, bara hänga runt och mysa! Och framförallt vilken kalaslördag du verkar haft, låter helt underbart. Hoppas du haft en bra söndagskväll!

  3. Hur fixar du ditt hår så att det blir sådär bakåt? Tycker det blir så himla fint men själv kan jag inte alls få till det, max så är det sådär bakåt i 5 min. Har du några speciella produkter i när du stylar eller fönar du på något särskilt vis? Svar uppskattas verkligen! Kram 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi