Kvällens outfit 

    

 

Klänning från Dry Lake, pumps från Mango

De här bilderna knäppte min kära pojkvän på mig för ett par minuter sedan. Solen håller på att gå ner och vi ska snart iväg på middag. Ser ni hur fina de små villorna där vi bor är? Vår har en egen liten pool till och med! Men det har mest blivit bad i den stora poolen, hotellet vi bor på har bara 26 rum så det är väldigt harmoniskt.

Nu ska jag se klart Sverige-Iran på sportbaren innan det blir middag. Trevlig kväll!

  1. Ååå så otroligt fint, vill också vara i ett land där det är härlig eftermiddags/kvällssol så där. Jag kan riktigt känna värmen mot huden bara av att titta på bilderna. Äe fyfan vad avis jag är på dig just nu.

  2. Hejsan, vet att du är på semester och det ser dunderhärligt ut! Jag undrar om du skulle kunna (när du kommer hem förstås) skriva ett inlägg om hur det har fungerat med din hy och dina p-piller. Jag stoppade in en p-stav för ca tre månader sen och har sedan dess haft rätt dålig hy och fått oregelbunden mens (typ varannan vecka). Har för mig att du skrivit om att dina nya p-piller gav dig problem med hyn och så. Så jag undrar helt enkelt om du behövde byta eller om det löste sig. Jag väntar och väntar på att kroppen ska bli stabil på hormonfronten, men vill inte vänta förgäves… Vill helt enkelt höra andras erfarenheter. Tacksam för svar puss och kram, du är fantastisk!

    1. Hej Johanna! Kunde inte låta bli att svara dig, då jag själv haft p-stav. Då jag satte in den, hade jag hopp om alla de goda effekter man hört om, istället fick jag en väldigt dålig reaktion. Jag blödde ofta och länge, fick finnar i ansiktet och på ryggen, tappade sexlusten och jag blev jättedeppig! Jag väntade och väntade på att kroppen skulle stabilisera sig (efter samtal med barnmorska) och tyvärr väntade jag alldeles för länge innan jag plockade ut den. Det kan kanske kännas lite retligt att ge upp och plocka ut den, då den kostar lite pengar, men det är så värt det om du inte mår bra! Vi förväntas stå ut med diverse omställningar i hormonhalter hit och dit och det ska INTE behövas att vi sänker vår livskvalitet för att skydda oss. Jag fick till slut ett annat preventivmedel efter att ha väntat i två år på ”stabiliseringen”. Det kändes som ett nytt liv! Då jag plockade ut min stav, hade den dessutom fastnat, vilket resulterade i en liten operation som tog två timmar, där läkare 2 sjuksköterskor drog och slet och praktiskt taget grävde loss staven (som hade blivit insatt för djupt). Den var j-vlig ända in i det sista! Nu har jag ett ärr som påminner mig om att lyssna på min kropp! Mitt tips till dig är att ge dig själv en tidsfrist och sedan ge upp om det inte blir bättre, stort lycka till!!

  3. Hej! Jag har funderat ett tag: hur tänker du kring miljö och resor? Det blir en hel del resor, och jag tänker hur det påverkar miljön pga flyg. Klimatkompenserar du på något sätt, eller är det något som ändå finns med i bakhuvudet vid resor på andra sätt?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi