Just nu:

 

Efter tre mornar på hotellet har jag kommit in i semester-lunket. Just nu sitter jag och blickar ut över Atlas-bergen och äter denna frukost: pannkakor med nutella, kiwi, jordgubbar, rostat bröd, apelsinjuice och kaffe. En perfekt liten frukost i livet.

Nätet på hotellet är inte perfekt, men imorgon byter vi hotell till ett som ligger mer centralt i Marrakech och då tror jag att vi har bättre nät.

Det här är för övrigt en av de bästa semestrarna jag gjort i mitt liv. Jag har haft några av mina bästa dagar i livet. Den här resan har allt jag drömt om och när jag kommer hem ska ni få se alla bilder på miljöerna, arkitekturen, sällskapet. Otroligt lycklig och tacksam för att jag är på den här resan.

Hoppas ni har det underbart hemma, vi hörs med lite bilder senare ikväll om jag lyckas ladda upp dem. Puss!

  1. Det ser så himla gott ut! Är glad för din skull, att du njuter av sol och kärlek i Marrakech. Ha en härlig resa! 🙂

  2. Å vad underbart! Om jag minns rätt så mådde du väldigt illa under din förra flygresan. Hur gjorde du den här gången, tog du någon tablett eller så? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi