Att säga hej då 

  

I fredags var det den här skitungens sista dag på MWM. Anna har varit en av mina närmsta människor i mitt liv under de senaste fyra åren. Vi har umgåtts åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan, i drygt fyra års tid. Från det att vi var fyra personer som satt i ett litet rum och jobbade med Devote, till att vi idag jobbar under MWM med nästan 50 anställda. Anna känner mig bättre än de flesta och hon har varit ett otroligt stöd för mig, både i jobbet och privat. Jag har alltid sagt att jag inte vill jobba på ett jobb utan Anna och när hon berättade att hon skulle röra sig vidare i arbetslivet var det med ett värkande hjärta som jag önskade henne lycka till.

Det är så jäkla häftigt hur nära du kan komma dina arbetskamrater, om du vill och tillåter dig själv. Jag och Anna hade troligtvis aldrig varit vänner ute i vanliga livet, men våra vägar möttes genom jobb och det visade sig bli en jävligt rolig resa. Vi har båda haft samma kärlek för Devote och trots att vi är så olika, har vi varit så lika på andra punkter. 

Otroligt glad att jag har fått lära känna den här märkliga människan och fått ha henne i mitt liv under så många års tid. Kommer minnas de åren vi jobbat på med Devote i vårt lilla original-gäng med mycket värme. 

 1. Lyssnade precis på Opodden där du var gäst, jättebra podd! Älskar att du är så ärlig! Njut av solen!

 2. Hej! Jag är en 16 årig tjej som har ett projekt för att bygga ett bibliotek i en skola i Syd Afrika. Donera gärna några kronor, det tar bara någon minut och det skulle verkligen bidra till att hjälpa barnen på Sodwana Bay Primary School att få en bättre utbildning.
  Donera och få mer info på http://rkthb.co/55570

  Tack på förhand, detta är ett seriöst projekt och ett gäng elever på skolan åker direkt till skolan i samband med Operation Wallacea!

 3. Hej Michaela!
  Jag ska gifta mig om några månader och undrar om du har tips på bra ögonfransförlängningssalonger?! Och ungefär hur länge brukar dina hålla sig fina???
  Stor kram till dig!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi