Burger & Lobster öppnar i Stockholm

BL-lobster2

4654492_orig

Det händer verkligen bara bra saker i maj. Till exempel så öppnar Burger & Lobtser i Stockholm! Min favorit Pontus Frithiof stänger ner matsalen och restaurangen Pontus! för att istället öppna upp Burger & Lobster, en succé från London. De kommer att servera tre rätter på menyn: burgare, lobster-roll (dör) och hummer. Gud så jag längtar! Helt rätt att öppna upp den här typen av krog och behålla Pocket by Pontus i väggarna bredvid. Ser verkligen fram emot ett första besök.

Snart lunch, hade ju inte suttit helt fel med en lobster-roll, mmm…

Såhär såg det ut när jag och pojkvännen åt lobtser-rolls på en magisk bar i New York!

  1. Burgaren såg ju riktigt torr ut men har däremot aldrig testat lobsterroll eller ens något med hummer innan så får bli ett besök ändå 🙂

  2. Maten är helt fantastiskt – har ätit alla tre rätter och det är så gott att man nästan dör. Speciellt lobster roll (dock lite väl dyr – 20 pund för en lobster är dock billigt!). (Burgaren för övrigt är en av de bästa jag ätit).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi