Lördag

Oj var försvann tiden? Men nu är jag här för ett snabbt hej… eller inte så snabbt egentligen, jag har tid på mig. D är borta med sina vänner hela dagen och jag har endast lämnat hemmet för en sväng till matbutiken. Lin kom över på lunch och fika, men annars har den har lördagen gått i lugnets tecken. Jag har handlat skagenröra, tryffelsalami och chokladkakor till middag och längtar till Melodifestivalen om en timme.

Vissa dagar har jag sååå mycket jag vill blogga om medan andra dagar är det bara tomt i huvudet. Nu längtar jag mest till påsk och Marrakech, behöver få lite färg på min vinterbleka hud och komma bort från hemma. Mitt liv just nu går mest åt att längta till olika tv-program ha ha. Nu närmast blir det en timme “Draknästet” innan Mellon. Vem är man…

Jag hoppas att ni har en fin och bra lördag, att ni känner harmoni och trygghet. Om jag får välja är dessa ting de jag värdesätter mest i livet – harmoni och trygghet. Puss mina hjärtan.

 1. Förstår din längtan efter lite färg. Jag åker tillsammans med min familj på en all inclusive-resa till Gran Ganaria i påsk och jag längtar sååå. Ska bli spännande att köra super-charter också, aldrig gjort det. Haha!

 2. Låter som du har en alldeles underbar lördag :). Mys, vila och återhämtning. Man ska lyssna på kroppen.
  Kram

 3. Skönt&mysigt det låter! Sitter också hemma och myser framför Mello medan killen är ute på skojigheter. Valde bort det ikväll. Först lite ångest men är inne i en period när jag bara vill mysa i lugn och ro i sköna byxor och stickade tröjor!

 4. Åh, Marrakech! Vad underbart! Besökt staden en gång och det är som backa tusen år tillbaka i tiden och kliva in i ett sagoland alá Aladdin, utan överdrift. Min morbror och hans man har en riad i Marrakech och har nyligen tagit ett sabbatsår för att leva där på heltid(!). Du kommer älska det Michaela! Njut!! <3

 5. Okej, blev tvungen att skicka lite länkar nu bara för det (till både dig och till alla andra som vill inspireras!). Här är länk till den blogg som drivs av min morbror som handlar om deras år i Marrakech + allmän info om staden, tips på bästa matställen(!), sevärdheter, vad man bör göra när man är där med mera: http://riadarabe.blogspot.se/
  & här är lite bilder som jag själv tagit inne i Marrakech Medina: http://juliariis.devote.se/blogs/28171328/the-red-city—part-one.htm

 6. Hej Michaela! Jag har ladder ner alla avsnitt av din och Dashas podcast Och sträck-lyssnar på den. I det senaste avsnittet berättade du om när din farmor och farfar träffades och det var så fint att jag började gråta. Tack för att du delade den fina historien!

  Kram!

 7. Haha mitt liv går också ut på att vänta på olika tv-program just nu. Känns som att det är den tiden på året! Men snart kommer våren, bara å hålla ut lite till 🙂 gud vad skönt å åka till Marrakech också, man e ju något blek!!

 8. Håller med om att harmoni är en av dom viktigaste grejerna i livet. Ett harmoniskt och lyckligt liv är nog det bästa man kan sträva efter!

 9. Love u blogg!! Seriöst, det är min favvoblogg! Själv heter Eva och är fjorton år. I min blogg kommer du framför allt läsa om mitt enorma intresse för mode, men också åsikter, vänner och delar av min vardag. Mitt liv är för det mesta väldigt crazy och kretsar i Stockholms krokar. Uppdatering kommer varje dag, hoppas ni fortsätter läsa!
  Kram, Eva!
  http://evadrakenberg.blogg.se

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi