MILKSHAKE

IMG_5270.JPG

Det var kämpigt att hålla ut under dagens möten idag. Var helt skakig i kroppen efter sista mötet. Häftigt ändå att kroppen visar så tydligt – nu behöver jag faktiskt vila. Synd bara att man inte alltid lyssnar på den. Lovar att bli bättre på det.

Nåja, efter en podcast-inspelning och två möten la jag mig i sängen med datorn på magen för att jobba klart för dagen. Vid middagstid kom D hem och vi hade rester kvar från igår (är inte det ren och skär lycka, att ha rester av god mat hemma OCH slippa laga något?) så vi åt opp och placerade oss sedan i soffan framför Familjen Annorlunda. D gjorde även efterrätt – milkshakes! Med smak av banan och choklad. Ett perfekt avslut på den här dagen för stackars lilla sjuka mig. Men nu känns det faktiskt bättre (peppar peppar) så imorgon hoppas jag kunna jobba på i stort sett som vanligt.

Nä nu blir det snart sängen tror jag…
Sov gott & puss!

 1. Vad är det för podcast-inspelning du varit på? Älskade ju din och Dashas podd och det är alltid kul när du gästar poddar 🙂 Krya på dig!

 2. Krya pa dig ❤
  Stang av alla ljud runt omkring dig, ta nagra djupa andetag, krama om din alskade och andas in hans lukt. Finns fan inget som ar battre an att sniffa pa den man alskar, en doft av trygghet som sager “att allting kommer att bli bra”. Kram!

 3. Jag läste lite för snabbt och trodde det stod milkshakes med smak av BACON och choklad, haha. Undra om det hade gått hem 😉 Trevlig torsdagskväll fina Michaela!

 4. Vart kan man lyssna på de första avsnitten av din & dashas podd? På devote.se och alla podd-appar börjar det på avsnitt 17. Hittar de första ingenstans 🙁

 5. Krya på dig – och varmt tack för att du är så mänsklig här i bloggen. Ibland blir det för mycket av det perfekta i bloggvärlden, många väljer att skala bort det vardagliga och bara visa upp det som är roligt och festligt o.s.v. Vilket är förståeligt – men det är ändå skönt att det finns såna som du också! Din blogg känns som en varm, förstående kram ibland, tycker jag 🙂

 6. Krya på dig kära Michaela!
  Ja, det är en vardagsräddare att ha rester hemma! Brukar ofta göra en gryta eller liknande om söndagarna, så slipper vi laga mat på måndagar som ofta brukar vara ganska stressiga.
  Kram!

 7. Hej alla Fina! Har ni lust på en blogg med bilder utöver det vanliga? outfitbilder som är mer än bara enkla outfitbilder? snygga DIY projekt? och mycket mode och inspiration som sticker ut från normen? Kolla då gärna in min nya blogg -> MIKAELAHOOK.SE Puss på er alla!

 8. Kom ihåg att alltid lyssna på kroppen Michaela. Utbrändhet är ett helvete som jag inte ens önskar mina ovänner och fiender. Ta hand om dig! Hälsan och kärleken är enligt mig det viktigaste vi har! Kram!

 9. Du e nominerad i blogaward hoppas du får hederpriset!! Rösta rösta rösta allihopa! Michaela e sååå värd det!!

 10. Blir så himla “avis” på dig, du verkar äta så mycket god mat och ändå har du så himla fin kropp. Du måste verkligen ha världens bästa gener! Själv räcker det att jag “luktar” på nåt onyttigt så går jag upp i vikt. (dåliga gener från min far)

  Tack för en fin blogg, du verkar vara så himla härlig som människa! ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi