Intervju

Här är en intervju som jag och Lin gjorde på Attitude STHLM där Givesom närvarade. Härliga Andreas Wijk som intervjuade oss, den gullegrisen alltså. En avslappnad och förhoppningsvis inspirerande intervju! Hoppas ni gillar den 🙂

  1. Hej! Försökte göra en donation flera gånger och kunde inte slutföra det pga att en röd pil pekade på mitt kortnummer om och omigen som att något inte stämde men dubbelkollade och numret var rätt! Vad kan detta bero på?

  2. Hej Forni! Jag har på sista tiden blivit ett så stort fan av dig, jag tycker du är helt fantastiskt och jag beundrar dig verkligen. Jag började lyssna på din och Dashas podcast , och nu är jag fast. Kan inte gå utanför lägenheten typ utan att höra er tjattra i öronen 😉
    Och då till min fråga, jag har lyssnat om på alla era avsnitt jag hittar på den här podcastappen du vet underfär 4 gånger per avsnitt, och det börjar faktiskt kännas lite trist att numera kunna fylla i era meningar i varenda avsnitt för jag vet precis vad ni kommer säga och hur varje historia ni berättar kommer sluta.. Men så när jag lyssnar på avsnittet om “Otrohet” så lägger jag märke till att ni säger att det är avsnitt nummer 17, och då undrar jag – vart finns dom 16 avsnitt som gjordes innan?! Bara tanken på att kanske kunna hitta 16 olyssnade podcasts från er gör mig överlycklig! Håller verkligen tummarna att de går att få tag på någonstans, stor kram på dig och fortsätt vara så fantastisk och häftig som du är! / Sofie
    (P.s bry dig inte om namnet på min oseriösa mailadress, den är döpt efter min häst för typ 10 år sen och jag använder den fortfarande.. 😉 D.s )

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi