SPETS

201522321393895701073269_sbig

God morgon mina hjärtan!

Hur mår ni? Jag har himla ont i kroppen men precis som igår känner jag mig klar i huvudet, så det blir jobb hemifrån hela dagen.

Måste bara visa en riktigt bra bild på mitt nya underklädes-set från Lindex som Joanna också har, från henne jag snodde bilden. Vi fick dem när vi var där på pressvisning senast och åh, de är så ljuvliga. Finns ingenting bättre än att ta en dusch en lördagsförmiddag, sätta på sig sådana här fina och sköna underkläder plus en tunn morgonrock i siden över. Jag älskar ju vackra underkläder och har allt som oftast matchande set. De utan bygel är perfekta för hemmamys, till vardags har jag dock gärna både bygel och vaddering – gillar inte tanken på att visa för mycket bröst under jobbtid.

Jaja. Nu blir det mejlen. Puss!

  1. Älskar också matchande underkläder! Har dock gjort felet att endast köpa en trosa till varje BH. Man borde ju köpa flera! Gör om, gör rätt. Denna var superfin. Vet du om de finns i butik?

  2. Ååh vad fina! Jag känner själv att jag inte kan gå utan bygel och vaddering eftersom jag ser helt bröstlös ut (70b), kommer aldrig känna mig bekväm med små bröst när killar alltid kommenterar det…

    1. För mig handlar det inte om storleken på brösten, jag tycker att man ska vara stolt över din bröst oavsett storlek! Utan för mig handlar det om att jag inte vill visa konturerna på mina bröst under arbetstid. Jag sitter i mycket möten och precis som det kan bli obekvämt om en man visar sitt paket, tycker jag att det kan bli likadant när en kvinna visar för mycket bröst. För mig är de delarna privata och om jag sitter i ett möte vill jag att människor ska lyssna på det jag säger och inte ramla ner i min urringning 🙂 Puss!

  3. Okej, det här låter som världens stalker- fråga (inser att jag läst dig rätt länge, haha) men har ett minne av att du för kanske fem år sedan sa att du enbart använde bh utan bygel och vaddering? Kanske du har ändrat dig på den punkten. 🙂 Själv är jag på samma linje som du, skulle inte känna mig bekväm med att konturerna runt mina bröst eller mina bröstvårtor skulle synas under kläderna.

    1. Haha, bra koll där. Ja men precis som du säger – det var ju fem år sedan. Man hinner byta och ändra rätt mycket tankar och åsikter på fem år. För fem år sedan hade jag knappt bh, var 20 år och jobbade som dj flera kvällar i veckan. Idag sitter jag i ledningen för ett bolag som omsätter 100 miljoner… lite skillnad på var man är i livet haha. Puss! <3

  4. Fina! Men vart hittar jag en fin sidenmorgonrock? Hittar bara alldeles för korta, alldeles för långa, samt en massa Tråkiga polyesterblandningar. Har du något tips?

  5. Hej världens bästa Forni! Har följt dig i massor av år men är för första gången jag kommenterar på din blogg, dels för att du har världens bästa smak i underkläder (köpte setet idag..) och håller med dig – finns INGET bättre än att glida runt nyduschad och nyduschad i ett par snygga underkläder och sen en sidenrock eller kimono. Drömmen. Men nu till något annat. Du är ju en jävel på detta med kärlek, i april kommer mannen i mitt liv som jag träffade i Dublin till Sverige för att träffa mig (han bor i Asien pga jobb), är SÅ nervös. Men han kommer på en söndag och stannar bara till onsdagen. Så undrar vad man gör i Stockholm en söndag eller en måndag? (jag bor i Småland så måste ta mig dit) Jag har köpt klänningen och allt men nu vet jag bara inte vart jag ska använda den. Är SÅ nervös men ändå pepp. Har du några tips? Helst en laidback miljö men ändå classy. Du verkar hänga på sånna sköna ställen.. Hihi. Tack tusen gånger för världens härligaste blogg. Oavsett vad dina nättroll säger eller din ångest tycker och tänker så är du en av dom starkaste människorna jag vet.. 🙂 U flawless som queen B skulle sagt.
    Tack igen. Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi