Krämig smoothie och avokadomacka

503c1f4320aea3f125deed1b9dfff08f

Jag brukar ofta gå in på era bloggar när ni har kommenterat i min blogg, tycker det är mysigt att få ansikten på människor och så. I alla fall så satt jag och läste igenom kommentarerna på mitt inlägg häromdagen om frukost så halkade jag in hos Iris som hade bloggat om Juiceverket. Fick ett sånt ENORMT sug efter just en Mandala Sumo-smoothie och avokadomacka så har tänkt på dem non stop. Idag sprang jag alltså dit och köpte lunch för jag hade ett ärende i Mood-gallerian (där Juiceverket ligger).

En annan grej jag tänkte på, jag bor ju väldigt centralt och det är allt som oftast underbart, typ när man är megasugen på en sumo-smoothie, men det är jäkligt jobbigt också. Idag var jag trots sjukdom tvungen att hämta ut ett paket på posten, bara det att min postuthämtning är i just Mood-gallerian… halvkul att gå in dit och mötas av alla snygga människor samt trettioelva bekanta och några som känner igen en när man är sitt absolut risigaste jag. En sån stund suger det faktiskt att bo mitt i stan, när man vill vara ifred, hämta ut ett paket och handla mat som ett spöke.

MEN min lunch var precis så god som jag fantiserat om så ingen skada skedd.
<3

  1. Haha, jag känner verkligen igen mig i det där att vilja gå att handla som ett spöke. Ibland önskar man att man kunde bli osynlig för en eftermiddag. Kram & krya på!

  2. Hej! Jag har varit i Stockholm tusentals gånger men de enda mysiga stället jag varit till för frukost/lunch/middag är Grand hotel. Kan du tipsa om några riktigt bra ställen i centrala Stockholm som inte är allt för ohälsosamma?

  3. Åååh frukost är verkligen det godaste måltiden! Själv gick jag precis en promenad till bageriet här på Teneriffa för att köpa färskt bröd till mamma och pappa, det avnjuts nu ute vid poolen. Så himla härligt!!

  4. Haha åh känner igen mig! Bodde också centralt förut och min närmsta matbutik var Hemköp Åhlens City! Inte kul att handla där en bakisdag 😉

  5. Haha känner igen mig i det där med att träffa på massa människor när man inte är sitt snyggaste jag direkt och bara vill glida obemärkt förbi

  6. Jag är 14 år och jag vill bara tala om för dig, att det finns ingen som hjälpt mig genom kärleken på samma sätt som du. Dina ord har hjälpt mig från att ligga och trycka handen mot hjärtat för att det gör så jävla ont till att kunna kolla på kille jag kunde dö för och inse att jag är värd någon som faktiskt skulle kunna dö för mig med. Du är så jävla bäst Micheala, så jävlajävlajävla bäst.

  7. Jag bor nog lika centralt som dig! Vill också ha min post till Mood….finns det post i Mood?..får gå åt helvete nu =)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi