Urban Decay Naked Palette and Makeup Setting Spray

IMG_5191

Jag var på ett event i förra veckan som höll av Urban Decay, ett sminkmärke som lanseras i Sverige. Jag hade faktiskt aldrig hört om det tidigare och trodde inte att det skulle vara min kopp te (kändes lite för mycket för mig när jag googlade på varumärket med starka färger och extra allt vilket inte riktigt är min smak när det kommer till smink). Men när jag gick fick jag med mig en goodiebag och i den fanns bland annat dessa produkter som jag nu har testat. Wow, säger jag bara!

”Naked2” är en palett med ögonskuggor i brunaktiga toner, alla som känner mig vet att det är de enda färgerna på ögonskuggor jag använder så det här är himlen – tolv olika nyanser av nude. Ganska kul att Urban Decay säljer en sån här palett var sjunde sekund världen över. Då fattar man hur poppis den är.
Sen var det ”Makeup setting spray” som gör så att sminket sitter. Jag har alltid velat testa en sån spray men aldrig pallrat mig iväg och köpt en… nu har jag äntligen testat! Absolut guld värt för mig som sminkar mig sju på morgonen och sedan ska vara snygg genom dagens alla möten och vanligtvis ända fram till middag, events etc.

Brukar inte tycka det är så roligt med smink men det här var verkligen saker jag var nyfiken på, så tackar och bockar för den fina goodiebagen! Urban Decay säljs från och med nu på Kicks i Sverige så spana in!

 1. Åh vad kul att det kommit till Sverige! Har tidigare beställt grejer från USA men detta är ju guld!
  Om du vill att sminket ska sitta länge – KÖP deras ögonprimer!! FANTASTISK! Förstärker tonerna i alla skuggor och de sitter som berget utan att hamna i globlinjen i slutet på dagen/så fort man svettas! Så om du toppar med sprayen (har inte testat) lär du nääästan kunna köra samma smink två dagar i rad haha 🙂

 2. Alltsa Mickis!!❤ Kan inte du uppmana alla dina lasare att rosta pa dig i finest awards?? Visste inte ans att du va nommenerad❤ Det finns sakert manga andra som ocksa inte vet om det sa kan du inte uppmana dem att lagga en rost! Rostade saklart pa dig, hoppas att du vinner! Bamsekram

 3. Jag är lätt obsessed av deras Naked-paletter, om du gillar lite mer rosétoner så kika på deras Naked3 – helt fantastiskt snygga skuggor när man har lite mer färg på sommaren 🙂
  Och som Aline säger – deras primer är fantastiskt bra!
  Ha en härlig dag fining och krya på dig. Kram!

 4. Vilka bra tips! Måste oxå skaffa mig den där sprayen. Och nude-bruna ögonskuggor, jag dör! Kör oxå bara på det, så fint till bruna ögon 😀 Kramis!

 5. Både paletten och sprayen verkar vara något som skulle falla mig i smaken…kanska får ta mig till kicks och införskaffa mig dessa!

 6. Men ÄNTLIGEN! Efter alla smink-tutorials man sett där de använder den och man gråtit över alla trista paletter vi har i Sverige.

 7. ÄLSKAR URBAN DECAY!!!!!!!!!! <3 Äntligen behöver jag inte åka till London för att handla 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi