NARS COPACABANA

IMG_4437

Nu är jag hemma efter en dag som har gått i ett (vad är det för uttryck egentligen? Varför säger man så?). Jaja inspelning hela dagen och sen direkt på event följt av middag. En väldigt rolig dag men det tar på krafterna att hålla igång med humöret på topp från nio till nio. Bilder från dagen kommer! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ser fram emot helg. Först ska jag bara beta av mina tre miljoner mejl under dagen imorgon, plus hinna med en rad möten, men det löser sig.

Tänkte i alla fall visa, och tipsa er, om den här produkten som jag köpte när jag var i USA efter rekommendationer. Nars Copacapana Stick används för att highlighta ansiktet och är perfekt för oss latmaskar. Bara att dra på kindbenen, under ögonbrynen, på överläppen och sen är du redo att möta världen. Det ger verkligen ett härligt glow och tar tre sekunder att applicera = allt man begär.

Sov gott hjärtan!

  1. kan du inte lägga ut lite produkttips som vanligt folk har råd med? 🙁 Vill gärna sminka mig som dig men kan inte lägga en femhundring på en highlighter

  2. Man sier vel det fordi det ikke har vært pause mellom alt man har gjort kanskje? I stedet for en halvtimes paue mellom de 3-4 møtene man har hver dag, så går man fra et møte til et annet. Så det går i ett 🙂

  3. Men alltså slutaaa. Vill ha. En krämig highlighter låter väldigt lockande. Jag som bara har i puderform än så länge. ehehehe se upp sephora!! >:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi