Dagmar AW-15

-2 -1 -3

Mina favoritvisningar från modeveckan som gått var absolut Hunky Dory, Stylein, och Dagmar.

Dagmar har under de senaste säsongerna kört på deras säkra kort och lyft upp bestsellers. Det är kommersiellt säljbart men efter ett tag blir det tråkigt, både på catwalken och ute i butik. Därför var det riktigt kul att se deras uppsving till denna säsong! En helt ny look utan att tappa den röda tråden som signerar Dagmar.

Ovan ser ni mina tre favoritlooks, åh så fina de är! Vill bära dem rakt av. Dessa och en kort dunjacka som var helt amazing, hittade ingen bild på den tyvärr.

 1. Så fin klänning du hade på maskeradfesten den svart från Nelly, jag hittar den inte på deras sida, kan du inte länka till den?

 2. Hej hej! Jag har läst din blogg ett tag och jag tycker tyvärr att du blir sämre och sämre på att blogga. Innan bloggade du om skönhet, outfits, dina dagar, underbar mat och härliga recept. Mendan nu är det väldigt platta inlägg tyvärr. Och du bloggar allt mer sällan också. Vilket jag tycker är tråkigt för jag tyckte verkligen att din blogg var den bästa bloggen.

 3. Förstod först NU att jag missat massa inlägg eftersom Bloglovin inte uppdaterat med din nya blogg. Blev en väldigt glad överraskning att ha massa inlägg att läsa! <3

 4. Insåg precis att jag inte får upp dina inlägg i mitt bloglovin- feed så jag kollade precis på din ‘sida’ eller vad man ska säga på bloglovin och det senaste inlägget där är från den 20 januari, så det verkar inte som inläggen kommer upp där längre??

 5. Hejsan läs gärna min blogg ni som vill vända ert liv för bättre, kommer att skriva om sånt som spelar roll och kan förändra ditt och mitt liv. har gjort mitt första inlägg precis idag, och skulle uppskatta om du delade till någon som kommer att relatera till min blogg 🙂

 6. Japp, som tjejerna ovan skrev. Verkar som att bloglovin tappat din blogg! Jag fick söka på “forni.se” och börja följa den istället så du kanske måste flytta dina följare från devote.se/forni till forni.se. För devote.se/forni uppdaterar inte längre på bloglovin i alla fall.

 7. Jag har länge undrat: Du visar ofta upp bilder på olika förskräckliga outfits (ofta från modevisningar) och säger hur fina du tycker de är. Dessa outfits är alltid “out there”, dvs lite konstiga, som de ofta är på catwalks. Men din egen klädstil är ju faktiskt väldigt snygg, och jag ser dig aldrig i liknande outfits som du berömmer. Undrar bara varför?

  1. Hej! Svarade precis på en liknande kommentar 🙂 Anledningen till att jag berömmer dessa för de drar mina blickar åt sig, jag gillar att se på dem och skulle gärna bära dem. Anledningen till att jag inte bär dem är för att jag inte har intresset av att styla mig själv i snygga outfits. Jag vill att min klädsel ska vara enkel, bekväm och passa för vädret (!) i den här trista landet. Puss!

 8. Jag undrar som ovan, du bär ju ofta dyrt och snyggt men berömmer alltid något som är helt ifrån det du brukar bära. Varför inte våga testa detta som du berömmer? Din stil känns väldigt “säker”.

  1. Det är en bekvämlighetsfråga. Jag kör alltid på säkra kort för jag orkar helt enkelt inte styla mig själv. Min stil måste gå snabbt, vara enkelt och gå att matcha hej vilt i garderoben. Jag har inte tid, lust eller ork för att styla mig själv.

 9. Och mode är ju en fråga om konst på sätt och vis. Ingen, eller hemskt få har exakta kopior av outfitsen på catwalken, det är editorial mode som man kan inspirerads av men sällan som sällan i sin originalform är anpassat till det verkliga livet.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi