Sturebadet

IMG_4804

IMG_4806

IMG_4808

IMG_4809

Igår checkade jag som sagt in på Sturebadet med Amanda, Danni och Margaux. Jag simmade i en halvtimme innan de andra kom och sen låg vi i aromaterapirummet, tog ett glas bubbel och badade bubbel. En riktigt härlig eftermiddag som jag hoppas att vi gör om snart igen. När jag kom hem kollade jag på Sveriges Mästerkock följd av Lyckliga gatan och åt tortellini, en perfekt onsdag om ni frågar mig!

  1. himmel vad härligt! idag ska jag åka på spa över helgen, sååå himla härligt. ska till sundsvall, södra berget heter det, aldrig varit där så ska bli spännande att se hur det är. : )

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi