Lunch med Lindex och grishuvud på Oaxen Slip

IMG_4649
Helgen i bilder kommer, men först ska vi prata om torsdag! I torsdags hade jag en underbar dag som började med presslunch hos Lindex för deras Baby & Kids-avdelning. Eftersom jag numera jobbar med Familjeliv så ingår även den här typen av events i mitt jobb, en liten kontrast till de jag brukar gå på 🙂

IMG_4651

Det fanns SÅ mycket gulliga bebisgrejer. Edita, du måste köpa den här till din lilla skrutt i magen!

IMG_4654

Det bjöds på sushilunch från Råkultur. Mycket gott.

DSC_7190-1024x921

Sen var det cupcakes från Cupcake STHLM. Det fanns en med salted caramel på browniebotten med marshmallows på – DOG när jag åt den.

DSC_7187-1024x680

Lilla jag!

DSC_7204-1024x921

Tack för en mysig lunch Lindex och bästa Lisa som jag gick dit med (och som jag också lånat de fyra senaste bilderna av!).

IMG_4656

Efter jobbet gick jag till Strandvägen 1 för en drink med Margaux. <3

IMG_4657

Efter en timmes tjejsnack kom min kille och mötte upp mig, så tog vi en taxi ut till Oaxen Slip där vi skulle äta middag med Petra och hennes pojkvän!

IMG_4659

Till förrätt åt vi bland annat charkisar, bläckfisk, sill och råbiff.

IMG_4678

Och till varmrätt åt vi grishuvud som är ny på deras meny. Det var otroligt spännande! Den förbereds i flera dagar innan och skärs sedan upp vid bordet av kocken. Det är alltid häftigt att prova nya saker, just grishuvudet var väldigt fett och mört precis som gris i sig.

IMG_4665

En underbar torsdag, som sagt. Måste tipsa er om Oaxen Slip’s drinkar med whisky och honungscola, Gud så god den var! Eller bara honungscolan som de gör själva, jag drack mest av den… Tips tips tips!

  1. Hej! En fråga, kanske väldigt tabubelagt men jag undrar (inför framtiden) hur gör man med notan på dubbeldejter? Delar killarna på det eller bjuder ena paret det andra på notan?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi