Hunky Dory AW-15

(null)Så vacker blombukett!

(null)

(null)

Allt med den här looken är perfekt.

(null)

(null)

(null)

(null)Den svarta jackan och de ljuslila, utsvängda byxorna i MOCKA? Det blir inte snyggare till nästa höst.

(null)Den här looken är perfekt när man vill vara snygg till jobbet en höstdag

(null)

(null)Jag hade bästa Elsa bredvid mig under visningen

I morse visade Hunky Dory upp sin höst för 2015. Den här visningen hade allt om jag får bestämma (vilket jag får i min egen blogg :). För det första älskar jag arrangemanget kring visningen. Att bli inbjuden på kaffe och croissant i Dagmar-sviten på Diplomat (min favvosvit) är en lyx. Att slippa kriga sig ut en sen vardagskväll när det är blött och slask är ännu bättre. Det kan inte bara vara jag som ogillar att gå på visningar under kyliga januarikvällar? Då är det så mycket mysigare med mornar, när solen precis gått upp utanför och ingen har hunnit bli blöt av snön.

För det andra var den här kollektionen alldeles ljuvlig. Det visades först en vända med ljusa plagg som gick i beige, grått och ljust lila innan en mörkare del i blått och svart kom. Den ljusa delen var helt otrolig, jag kan utan att överdriva säga att jag ville ha varenda look. Ser ni den med fluffiga jackan till de utsvängda, lila byxorna? Gör ju ont i ens shoppinghjärta.

Well done Hunky Dory (och Patriksson PR!). Det här blir svårt att slå.

  1. Din blogg kommer inte upp på bloglovin så jag missar dina inlägg! Lite tråkigt, men det lär ju bli en överdos Michaela när det väl kommer upp 20 stycken på en gång haha.

  2. Förstår faktiskt inte varför modeveckan måste vara i kalla januari, haha! Varför inte mars? Idag var riktigt kall, inte minst på Cheap Mondays visning! Men det var värt det, för attans vad cool den var 🙂

  3. Behöver ett inlägg om hur man hanterar att sitt ex har en ny och det gör så ont att det känns som att hjärtat ska slitas i tusen bitar.. Snälla snälla snälla, dina ord är min överlevnadsguid.

  4. Heeej Michaela!!
    saknar din gamla header lite hehe.. man har vant sig vid ditt typsnitt, men de är bra med att förnya ibland såklart!
    😀 men jag har bara en fråga, har den nya headern ingen bild på dig? eller är det min dator som knasar?
    kram på dig och bästa bloggen!!

  5. Hej Michaela!

    Du har ju varit väldigt öppen i din blogg med att du har mycket lätt för att känna olika känslor och visa dom. T.ex att gråta mitt veckan pga jobbig dag, du har/är svartsjuk m.m. Har du alltid haft förstående partners gällande detta eller har någon inte klarat av det? Hur har de upplevt det? Har förstått att din nuvarande pojkvän verkar förstå dig väldigt bra och det är såklart en sån pojkvän man vill ha. Jag hoppas du kan svara på denna fråga. Jag frågar dig för är ihop med en kille just nu, (inne på andra året) och när jag för någon månad sen sa att jag visar vissa tecken på borderline, alltså jag är inte diagnostiserad med det, så vill han nu att jag ska skaffa hjälp annars vill han ta en paus. Nu ska vi istället gå i parterapi, men är det normalt att man reagerar som han gör? Jag är 24 år och han 42 år btw. Ifall, hoppas du har tid att svara. Beundrar dig som människa <3

  6. Jag brukar surfa in på din blogg på lunchen men nu går den inte att öppna på jobbdatorn eftersom innehållet är ’suspicious’… Vad kan det bero på? Andra devotebloggar funkar.

      1. Firefox. Jätteskumt, funkade innan du gjorde om den. Trodde först det var pga att man skickas till forni.se men blir samma om man går in där direkt också. Är väl någon säkerhetsgrej men skumt att det bara är din. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi