Whyred AW-15

 

Skarmavbild 2015-01-26 kl. 14.36.27IMG_8586

Stockholms modevecka är igång och idag startade det med Whyreds höstvisning. Mörkt och stort var temat. Mysigast var Icona Pop som var på plats för att inviga modeveckan, de sprider verkligen en magisk energi runt sig!

Hela veckan går i visningarnas tecken förresten, efter modevisningar är det dags för mig att springa på lägenhetsvisningar. Tyvärr krockar vissa av dem men så får det vara. Jag och killen har nämligen sålt båda våra lägenheter nu så om ett par månader är vi hemlösa! Vore därför skönt att ha hittat något till dess 😉

  1. Hej Michaela!

    Det verkar som att den första bilden på det senaste publicerade inlägget har någon form av error. Jag har kikat på både min dator (MAC) samt min mobil (Iphone) och det ser likadant ut. Har sett att detta upprepar sig på alla dina inlägg (när de är det senaste publicerade inlägget) sedan du gjorde om bloggen.

  2. Hej Michaela! Detta hör verligen inte till ditt blogginlägg, MEN jag har tänkt på detta länge och sen glömt bort! Men nu i helgen var jag hemma hos mammsen och läste hennes Amelia tidningar. Och jag måste bara säga att du är ju sjukligt lik Amelia Adamo! Jag vet, du är väldigt mycket yngre än henne, men det är verkligen en komplimang! Hoppas du inte tar illa upp.. Men snälla hur lika är ni inte? Det kunde vart din mamma.
    Plus att du kommer att se jäävligt bra ut senare i livet med 😉
    Kram från Maja

  3. hej och tack för världens bästa blogg! tänkte bara komma med ett tips nu när du filar på nya designen, när man söker efter inlägg hade det varit nice om hela inläggen kom upp och inte så att man måste trycka på rubriker för att läsa hela.. kramar!! du är bäst

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi