FLOWERS

Skarmavbild 2015-01-22 kl. 10.27.47

IMG_9597

IMG_9809


Bilder: Josefin Dahlberg

Jag tänkte smycka vårt hem med lite snygga blommor och växter, men tycker faktiskt att det är riktigt svårt att hitta bra blombutiker. Har ni något tips på bra blombutiker kring Vasastan/City/Östermalm? Som har mycket färdiga buketter och gärna en massa kaktusar!

  1. Hej Michaela,

    Ville kolla med dig dina topp 5 böcker?
    Vill gärna börja läsa igen men vill ha någon riktigt bra bok, Kan du tipsa?
    Vilken är din bästa inspiration bok/tänka positiv bok?

  2. Ulriksdals slottsträdgård (http://rappne.nu/) ligger visserligen inte i stan, men är ett perfekt utflyktsmål på helgen. Massor med fina plantor, buketter, kaktusar (!) och annat fint, dessutom snäppet billigare än inne i stan skulle jag tro. Och så finns det ett litet café såklart, med bryggkaffe i 20-literskannor och godsaker i mängder.

  3. Makalösa blommor på Sveavägen 102 är Stockholms bästa blomsterbutik! De ger en väldigt bra och trendmedveten service samt ett roligare utbud av blomstersorter till skillnad från andra butiker som oftast enbart säljer de traditionella.

    Kan också tipsa om Jasminblommor på Olof Palmes gata (runt hörnet om drottninggatan), där är de väldigt familjära och trevliga. Gillar också Olas blommor på Nybrogatan och Mariatorgets blommor på Swedenborgsgatan.

  4. Melanders blommor på Hamngatan, närmare blir det inte :). Se dock till att få hjälp av Ellen- hon har extrem koll! Vet ej om de andra. Men henne lär du ej bli besviken på 🙂

  5. Detta är väldigt långt ifrån blommor men jag har precis hittat till din och Dashas gamla blogpod och har under ett dygn lyssnat på 15(!) st, och då har jag ändå tenta imorgon (idag) Känner lite sådär spontant att mitt liv kommer gå under när jag har lyssnat klart på alla avsnitt, och varför har jag inte uppmärksammat denna tidigare??? Återuppta den snarast tack 😀

  6. Sublima blommor och blad på Torsgatan 3…bästa ! Har så mycket coola krukväxter och gör de finaste buketterna !

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi