För det är ingen vanlig dag.

Nej, för det är min nya bloggs födelsedag! Hurra hurra hurra!

Under dagen idag kommer min nya bloggdesign att lanseras. Den kommer först och främst att synas om ni går in på Forni.se. Senare under dagen kommer även devote.se/forni och forni.devote.se att riktas om.

Jag ber er att ha tålamod med strul under dagens gång, det är mycket som ska fungera när man lanserar en ny blogg så vi kommer att bugg-testa under hela dagen.

Välkomna mina älsklingar!

 1. Hipphipphurra på bloggens födelseda´! Så fin den blev! Den var förstås fin innan också, men kul med något nytt 😀

 2. Jag besökte forni.se – designen känns så fin och clean och DIG! Besökte via mobilen och kan bara tänka mig att den är ännu finare på datorn. Good choice!

 3. Åh gud så bra designen blev! Jag har alltid velat blogga hos er men varit missnöjd med designen tidigare men nu, om man kan välja denna så vill jag gärna kommer över till er. Är detta möjligt?

 4. Hej Michaela och tack för Sveriges bästa blogg! Jag har precis bokat en resa till Chicago och undrar om du skulle kunna publicera några Chicago-tips på bloggen? 🙂

 5. Herregud va fint det blev <3
  Vill bara hälsa och talat om att min uppkörning som jag berättade om i måndags gick bra(!!!) jag klarade det.
  Puss och Kram

 6. Hej Forni, följt din blogg ett tag och tycker du verkar grym på alla sätt och vis! Bor på Norrmalm centralare delen och hade verkligen tyckt det varit oerhört kul att ta en fika eller liknande!?. Förstår att att du har en massa jobb och annat men tycker verkligen du är en sådan fin förebild och jag tror och hoppas vi hade klickat bra! Stor kram
  Karolina

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi