Måndag…

… lika pissig som förra veckan om jag ska vara ärlig. Allt känns skit men jag ska låtsas att jag är Bella idag och bara vända alla problem till positivitet och optimism! Lättare sagt än gjort men man gör det man kan.

Det positiva är att jag ställs inför sjukt roliga utmaningar på jobbet för tillfället. Jag har längtat efter det efter en period på sparlåga så det känns riktigt pirrigt.

Hur är er måndag? Har ni också ett ångestmoln som vägrar sväva bort inom er? Hoppas inte!

 1. Min måndag är också hemsk.. Dränks i skolarbete, höga krav på mig själv och bråk med familjemedlemmar på morgnarna förstör ju en hel dag. Har som tur är en pappa som äger när det kommer till pepp talk och han sa att för att komma långt och vinna i längden så kommer alla hinder på vägen alltid vara jobbiga. Det är bara att bita ihop helt enkelt. Kram!

 2. Ja jag håller med! Startade bra fram till efter frukosten då jag fick magknip som hållit i sig hela dagen. Känner mig allmänt nere och vill mest av allt ställa in dagen. Så jag ställde in alla måsten och bakade chokladmuffins i stället. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta av en nybakad muffins (som jag hittade recept på här på Devote!!).

  Hoppas din dag fortsätter bättre! ♥

 3. Allting som snurrar i mitt huvud för tillfället är körkort. Körkort körkort körkort. På onsdag skriver jag teoriprovet och har min uppkörning. Är livrädd. Känner ju att jag har koll men litar inte riktigt på min förmåga. Men hoppas det går vägen. Ville bara dela med mig av min nervositet. Ha en bra eftermiddag. Kram ♥

 4. Måndagar är så den värsta dagen i veckan. Inget går vägen på måndagar känns de som..

  MEN så såg jag den här videon idag: http://youtu.be/09R8_2nJtjg och började nästan gråta för den är såå fin! Hoppas det piggar upp din måndag för det gjorde den iallafall för mig.

  Kram! ♥

 5. Nää ingen bra måndag här heller. Stort slutprov i skolan, killen jag fallit för flyttar till USA just denna eftermiddag och känner mig fortfarande bakfull sen lördagen. Hehe positiv tjej. Hoppas på bättre tider så att säga… Hoppas din dag vänder, själv ska jag äta kanelbullar och kolla Gossip Girl hela eftermiddagen 🙂 kram

 6. Nope, min månad är AMAZING! Jag mår AMAZING! Tränade imorse, fick en jävla massa gjort med olika projekt och jobb, var på Handels i Göteborg och påbörjade min nästsista kurs NÅGONSIN (för ett tag) inom management och ikväll kommer killen jag dejtar hem till mig för fläskkarré i ugnen med vitlök- och ingefäramarinad, och sötpotatis och grönsaker i ugnen med bea. Alltså jävlar vad livet är nice nu! JÄVLAR ALLTSÅ!!

  *skickar en massa positivt energi från mig till dig – all the way from Gothenburg* DE LA GÖTT!

 7. Har inte haft en skitdag men vaknade svintrött och inte alls sugen på att möta dagen, MEN så körde jag bikram yoga i 90 min vilket gjorde susen och energin kom tillbaka!

  Kör ett yogapass så kommer du säkert känna dig bättre, du har ju skrivit att det gör mycket för dig! 😀

  Puss!

 8. Har också en skitdag. Sitter på tunnelbanan med tårar längst kinderna i detta nu. PMS och helomvändning i livet är ingen bra kombo. Hoppas morgondagen blir bättre. Ikväll ska jag unna mig god mat och Girls 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi