Nyårsmål för 2015


 

Gå i terapi minst en gång i månaden. Bena ut varifrån min ångest puttrar och hur jag ska komma över alla mina helvetes hjärnspöken som tråkar ner och förstör mitt liv, som jag annars är så nöjd och glad över.

Gå på yoga en gång i veckan! Nu har jag hållit det här nyårslöftet i två år och det är så kul! Jag hoppas därför att jag fortsätter låta yogan ta plats i mitt liv även detta år.

KÖPA EN NY LÄGENHET.

Inreda vår nya lägenhet så att den känns harmonisk, trygg och som oss. Med persiska mattor som klappar golvet och doftljus i varje hörn som doftar hemma. Och massa växter och blommor som inte dör!

Organisera upp min garderob som är kaos. OBS att detta sker i samband med nytt hem.

Jobba stenhårt för att bli tryggare i mig själv.

Hitta min nya roll i Modern Women Media.

Lyckas lägga lagom mycket tid på Givesom och följa utvecklingen med projektet samtidigt som jag ger det mina bästa och roligaste idéer!

Prioritera rätt vänner. Idag vet jag nästan precis vilka människor som får mig att må bra, så ska se till att prioritera tid med dem och inte låta vänskapen ramla mellan trötta arbetsdagar.

Vara snäll mot min kropp och min själ, hela tiden. Verkligen försöka ta hand om mig själv så att jag får känna mig stark och välmående.

  1. Jag vill rekommendera en bok, inte för att den är speciellt fantastisk eller superbra skriven men för att jag tror att du är lite som jag och att den här boken förstår och förklarar! Den heter “Drunkna inte i dina känslor” Och är skriven av Maggan Hägglund & Doris Dahlin (2012). På ett humoristiskt men seriöst sätt beskriver de och förklarar hur det är att leva och uppfatta världen när man är sensitivt begåvad eller HSP-person 🙂

  2. Vilka bra och inspirerande mål! Får jag fråga vad dina hjärnspöken handlar om? Är det olika saker eller samma tankar som spökar? Jag skulle själv gärna vilja gå i terapi, för att försöka bli mer harmonisk och stabil i mig själv. Tyvärr känns det som att man (eller jag?) väntar med att gå i terapi tills det kanske blir olidligt och mer som ett måste. Men känns som att det vore skönt att få någon utomstående och kunnig person att bolla sina tankar med. Du får väldigt gärna dela med dig av de tips du får av din terapeut här på bloggen om du vill, jag skulle verkligen uppskatta det ♥

  3. Vilka bra mål! Jag har en del jag också. Jag ska börja träna regelbundet igen och gå ner alla de stress-kilon jag gått upp de senaste månaderna. Organisera garderoben står högt på listan liksom inhandla fantastiska basplagg i superbra kvalitét! Var köper du dina bästa basplagg?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi