Reblog / jan 2012.

Jag tror såhär… om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult. Var tacksam.

  1. Av alla dagar jag är glad att jag läser din blogg så är det bara så fint att du skrev just det här just ikväll. Precis vad jag behövde höra. Fortsätt beröra med dina ord ♥

  2. Fan, vad jag behövde höra det här exakt precis nu. Tack!!! Gjorde ett av mina svåraste val o beslut igår och är lite av ett vrak. Men vet att det är rätt. I längden. Eller, tror det. Ja. Men just nu är det skit. Fasen vad känslor kan göra en knäpp. Det är ju bara känslor!? Sjukt hur det kan påverka oss. Ibland vill jag ha en off-knapp. För det har han. Men ändå inte, för det skulle innebära att jag går miste om massa saker och inte skulle känna mig lika levande. Right? Och i det här fallet är det skönt att med gott samvete känna att JAG har gjort det mesta bra o rätt i det här. Jag har varit fin mot honom. Alldeles för snäll. Men jag smyghoppas att han innerst inne ska krypa tillbaka o inse vad han gått miste om. :/ Men hatar mig själv för att jag hoppas det. När går Det över liksom?!

    1. Svar till Karin:
      Åh vad fint skrivet. Som att läsa mina egna ord och tankar. Vet exakt hur du känner och undrar också när det går över. Väntar bara på att jag ska inse att det jag gjort ÄR rätt, även om det känns fel för stunden. Tiden läker väl allt som de säger.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi