Nyårslistan

Jag utanför en trestjärnig restaurang i Spanien där vi firade in D’s 30-års dag 😀

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja! Jag gjorde webb-tv av podcast, började jobba med välgörenhet (Givesom), reste till nya platser, sålde min första lägenhet, träffade Sveriges statsminister, började gå i terapi, fick en ny tjänst på jobbet, lärde mig laga mat mycket bättre än vad jag kunnat tidigare, fick en överraskningslunch på min födelsedag, ätit på en trestjärnig restaurang och massa mer!

Hur har ditt 2014 varit?

Utvecklande

Blev du kär i år?

Jag var redan kär när 2014 började 🙂

Vad är din största framgång 2014?

Det är nog de framgångarna jag har gjort i mig själv. Jag har börjat bli en mer medveten människa och har börjat forma både mig själv och mitt liv på ett sätt som jag verkligen trivs med. Klyschigt men sant och jävligt najs.

Bästa köpet?

Min vinterjacka från Acne! Det är min baby.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor, som förra året. Men det är så roligt när man är tillsammans med någon som delar det intresset.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Men ja såklart!? Vad hemskt om det går ett helt år utan att någonting gör en riktigt glad. Min kille har gjort mig gladast och all god mat jag har fått äta. Min överraskningslunch jag fick på min födelsedag var nog årets höjdpunkt, jag blev så oerhört rörd!

Vem har du umgåtts med mest?

Min kära pojkvän och mina kära kollegor.

Har du haft ett förhållande under 2014?

Ja <333

 

Vart reste du under 2014?

Firade in nya året i Miami, sedan New York, Paris, London, Venedig, Rimini, Monaco, Cannes, St Tropez, Alicante, Göteborg, Barcelona, Toscana, L’Aquila, San Francisco och när detta publiceras befinner jag mig i Los Angeles 🙂

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?

Målet med 2015 är en ny lägenhet och allt vad det innebär!!! Alltså GUD vad jag längtar!!!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

I oktober var jag sjukskriven i två veckor och det var ett jävla helvete. Det kändes som att hela mitt liv rann mig mellan fingrarna. Jag var så otroligt ledsen men inser i efterhand att de där två veckorna troligtvis satte grunden för vem jag kan och vill bli i framtiden. Ibland måste man ner på botten för att vilja klättra någonstans.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Var snäll mot dig själv och visa dig själv respekt. Var förlåtande, respektera det förflutna och känn glädje varje dag. Livet är kort, skört och bräckligt så se till att göra ditt liv starkt, lyckligt och välmående. Ta hand om dig själv och de du håller kär.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi