Mitt 2014

I februari överraskade min kille mig med en resa till Paris över Alla Hjärtans Dag. Jag fick 40 graders feber men minns ändå de dagarna med värme. Frukost utomhus, grym shopping och god mat med det bästa sällskapet.

 

Besökte London i ett dygn och firade Dannis födelsedag.


Åt frukost med den dåvarande statsministern. En av de största stunderna i hela mitt liv, tycker det var otroligt häftigt att få träffa statsministern över en frukost och verkligen prata med honom.

 

Spelade in Pod-tv med underbara gäster som bland annat Amanda Schulman och Bingo Rimér. Det blev även avslutningen för min och Dashas podcast om kärlek som hade 30 000 lyssnare varje vecka. Så glad över den tiden med podden!

 

Reste mycket i somras men hann med en riktigt härlig helg på landet med våra vänner. Svensk sommar slår allt i världen alltså, får rysningar av välbehag när jag ser en sån här bild. Juli, 25 grader varmt, solnedgång och nygrillat. Åh.

Besökte en vingård i Toscana i september och fick se hur det går till när man tillverkar vin. Också en riktigt stor sak på livets pricka av-lista hos mig.

Sålde min lägenhet i november!

 

Lanserade välgörenhetsprojektet Givesom under hösten och gjorde en liten comeback i podcast-världen i december med Givesom Love-podden, en adventspodd om att vara snäll. Också en otroligt stor sak i mitt liv att få engagera mig mer i välgörenhet.

 

Vilket jävla år alltså… Otroligt tacksam.


 Snart kommer en nyårslista i vanlig ordning <3!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi