God morgon från LAGod morgon från LA! Här är klockan snart tio på morgonen och vi vaknade för en timme sen. Bilade hit längst High Way 1 igår från San Francisco och checkade in på Mondrian vid midnatt. Det blev roomservice och sen rätt i säng. Grymt hotell för övrigt! Älskar det!

Nu ska vi göra oss i ordning och sedan blir det shopping och lunch på The Ivy. Har med mig en kamera och tagit massor med bra bilder så ni får en ordentlig genomgång av resan när jag är hemma igen. Hur är vädret? Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi