My boy?

GUD så förtjust jag är i Joannas Chanel Boy Bag i svart + silver som gör mig sällskap på kontoret om dagarna (jag och Joanna sitter tillsammans för Stampen, som äger Devote, har köpt Nattstad som numera är Nouw. Så Nouw och Devote är systersajter!). Jag använder ju min Chanel-väska jämt och älskar storleken tillsammans med längden på axelremmen, så jag vet att den skulle bli välanvänd.

Funderar alltså på om jag ska slå till på en nu när jag är här i USA, men den kostar liksom lika mycket som en riktigt härlig ny säng, som jag också behöver till kommande lägenhet. Livets val…

 1. Den är jättefin, men tycker inte att just denna väska är värd det höga priset. Hade nog lagt dom pengarna på antingen en annan väska eller en ny säng 🙂 Blir roligt att se vad du bestämmer dig för! Kram

 2. Hej!

  Jag måste bara fråga dig, är du nöjd med din neverfull LV-väska? Jag har fått en likadan i julkapp av min pojkvän (överlycklig) och måste fråga om den blir lätt smutsig eftersom den är så ljus? Jag tycker den ljusa modellen är absolut finast av alla deras väskor. Sen undrar jag också om det bara är en sommarväska för dig?

  Så tacksam för svar!

  Kram

  1. Hej kära du!
   Jag är sååå nöjd. Har den nästan bara som sommarväska och när jag reser, men ibland på vintern också. Den har inte alls blivit så smutsig som jag trodde med tanke på hur mycket jag reser med den och så så måste säga att den verkligen slår den mörka modellen!
   Vilken gullig pojkvän du har 🙂
   Puss!

   1. Svar till forni:
    Tack så mycket för svaret, nu känns det ännu bättre! 🙂 Det är verkligen en skönhet till väska, kan inte fatta att min pojkvän var så gullig och köpte den. Nu längtar jag tills det blir finare väder så jag kan använda den.

    Gott Nytt år-kram!

 3. Hej!

  Jag måste bara fråga dig, är du nöjd med din neverfull LV-väska? Jag har fått en likadan i julkapp av min pojkvän (överlycklig) och måste fråga om den blir lätt smutsig eftersom den är så ljus? Jag tycker den ljusa modellen är absolut finast av alla deras väskor. Sen undrar jag också om det bara är en sommarväska för dig?

  Så tacksam för svar!
  Kram

 4. jag tänker att halva sängen betalar du och halva sambon. så då återstår frågan vem som betalar andra hälften av väskan. får du till det, ja då är det jackpot! =)

 5. Så tjusig väska!:) blir alltid så inspirerad av din snygga stil. Har du något tips på snygg outfit till nyår? Har du valt outfit ännu?;) Tack för bästa bloggen! Läser den varje dag. Kram Maria

 6. Hej Michaela! Går det att få tag på ”Om att älska” längre? Hittar bara e-bok, hade velat läsa den fysiska upplagan.. Tacksam för hjälp, kram!

 7. En säng har du ju redan och du kanske kan vänta några månader med att köpa en ny. Sängen har dessutom väldigt dåligt andrahandsvärde. Jag tycker du är värd väskan 🙂

 8. Jag älskar mina märkesväskor och de har varit värda varenda krona, men det finns få saker som slår en riktigt skön och lyxig säng ♥

 9. Verkligen i PRECIS samma situation, vill köpa en boy bag eller 2.55:a men vi behöver också en ny säng till vår nyinköpta lägenhet. Så igår slog jag faktiskt till på en riktigt lyxig säng istället. Köpte en kontinentalsäng på Atlantis för 24k istället för ursprungspriset 48k. Rekommenderar dig att välja sängen just nu iaf, det lönar sig 🙂 Väskan ska vi dock självklart unna oss till våren när vi kommit i ordning i våra nya hem! 😉 Kraam

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi