TACK

Tack för alla tipsen för vår resa till USA! Gud vad man uppskattar vänner och bekanta som tar sig tid och skickar tips. Vi är riktigt kittade för den här resan nu kan jag säga, haha. Har bokat upp oss på så många härliga restauranger så jag kan knappt bärga mig… går runt med resfeber här hemma och vill bara åka NU. Kan inte vänta tills imorgon när vi äter middag med våra vänner i San Francisco! Livet.

Nu har jag packat klart, räknar med att shoppa en del där så höll igen lite på packningen. Insåg att om jag tog med mig allt jag ville skulle det bli x antal kilo i övervikt… Ska kolla på en film och sen somna så hörs vi imorgon innan flyget går! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi