Juldagen

God morgon mina små jultomtar,

Hade ni en bra julafton? Jag hoppas verkligen att ni, under vilka omständigheter ni än befinner er i, fick en bra och varm jul. Min julafton var underbar, D var med och firade med min familj för första gången och det var så himla mysigt. Ska visa bilder både från igår och från dagen innan.

Men först ska jag titta på en film och kramas lite… puss!

  1. Snälla rara Michaela, kan du inte fortsätta podda. Insåg först när jag lyssnade på givesome Love podden att jag verkligen saknade att lyssna på dina kloka ord varje vecka♥ Love

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi