Dan före dopparedagen

I tisdags jobbade jag på kontoret under förmiddagen och sedan gick jag till Systrarna Voltaire för att äta lunch med mamma och Jane. Deras lunch är verkligen bland de bästa i stan.

Efter lite mer jobb och några ärenden på stan så gick jag hem för att baka till julafton. Jag bakade saffranskladdkaka enligt det här receptet.

Sen tände jag alla ljus i hela lägenheten och gjorde i ordning för en härlig kväll hemma. När jag hade tänt alla ljus och såg mig omkring fylldes jag av en sån jävla värme i kroppen. Det är så mysigt i vårt hem och det är så mysigt att bo ihop.

Sen bytte vi julklappar! Alltså jag blev så otroligt glad över min present, ska visa sen! <3

Avslutade kvällen med middag och planering av vår semester, vi åker på lördag!

  1. Du är en sådan klok och stark människa så jag behöver hjälp.
    Jag har varit med om en grej ..Lång historia kort, jag och en kille har varit fram och tillbaka, jag har inte vågat typ få känslor mm, därför blev vi kks ja låg med en annan han blev sur och backade och då insåg jag ba amen jag gillar typ honom, sa det till han och min kusin och sen får jag reda på att min kusin sovit där samma dag som jag berättat mina känslor för båda han och henne, och att dom typ gillar varandra.

    Jag vill ha ett svar ifrån killen varför han gjort som han gjort, för att kunna gå vidare.. Men han verkar vara så feg och inte kunna ge mig svar, kusinen vill jag bara ge en käftsmäll då vi har varit tighta som fan.
    Vad ska jag göra? Hur ska jag gå vidare?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi